Kirjoittaja Aihe: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit  (Luettu 46948 kertaa)

Temssi

 • Vieras
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #105 : 21.10.09 - klo:04:36 »
Ellen,
luuletko, että minun kannattaisi kokeilla tuo 15%:sta BHA-kuorintaa, koska haluan nimenomaan ihostani tasaisemman ja mtä seerumeja siihen mukaan tarvitaan ja kuorinnan jälkeisen voiteen, joka helpottaa kuoriutumisvaiheessa?
Nyt käytän kotona "aspiriininaamiota" kerran, pari viikossa ja pidän siitä paljon enemmän, kuin perinteisistä kuorintavoiteista.

Poissa ellen

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4831
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #106 : 21.10.09 - klo:07:15 »
^ Kokeile ihmeessä vaikka tuota Larachemin 10 tai 20 %:n salisyylikuorintaa. Jos tilaat Larachemista, se heidän kosteuttava hyaluronigeeli näyttää hyvältä. Sen päälle jotain tuhdimpaa kosteusvoidetta tai vaikka ohutta öljyä, niin kuorimista ei kamalasti näy meikin alta. Pelkkää puhdasta aloe veraakin voi käyttää kosteutukseen ja ihon rauhoittamiseen.

Temssi

 • Vieras
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #107 : 22.10.09 - klo:14:29 »
Kiitos Ellen vinkeista!
Täytyy tilata, kunhan finanssipuoli antaa myöten. Sokkona en lähde mitään kokeilemaan, siksi tämä kyseleminen...

Poissa ellen

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4831
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #108 : 08.12.09 - klo:21:08 »
Tein äsken tilauksen The Original Skinstoreen, josta tilasin 20 % TCA-kuorinnan. Toivon mukaan saan tuotteen ihan ongelmitta perille, koska todellakin haluan kokeilla, jos saisin tuolla kuorinnalla aikaan jotain todella näkyvää ihossani. Sen pitäisi olla todella tehokas kuorinta ja sen pitäisi vaikuttaa arpiin ja juonteisiin hyvin. Raporttia kaupasta ja tuotteesta tulee heti, kun saan paketin käsiini.

Poissa maatis

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 680
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #109 : 11.12.09 - klo:14:25 »
Hmmm... onkohan normaalia, että 25% BHA-kuorinnasta tulee iho aluksi ihan kuivaksi ja ryppyiseksi? 2vrk sitten tein.  Ei ole vielä alkanut kuoriutua, tuleekohan noiden ryppyjen alta muka joku nätti uusi iho...
Rasvailen ahkerasti, se auttaa siihen miltä iho tuntuu mutta rypyt ei poistu rasvalla.


***
Kiitos Minsku, tämä huojensi mieltäni :) ettei iho olis ainaskaan jäämässä tollaseksi ryppypaperiksi, heheh :)

***
Päivitystä... dramaattisinta taisi olla juuri tuo ryppyefekti, se onneksi on jo haihtunut. Iho hilseilee jonkin verran muttei sentään lähde ihoa laattoina ja pullahtele valtavia mustapäitä ihon pintaan :D Vaan hilseilee sen verran että sen voi laittaa pakkasen piikkiinkin, kun ei huvita puolitutuille alkaa selittää happokuorinnoista... alla oleva uusi iho on ihan saman näköistä kuin vanhakin, että se siitä nätistä uudesta sitten :) noh, kärsivälliyyttä ja muutama lisäkuorinta, kenpä tietää mitä sitten paljastuu...
« Viimeksi muokattu: 18.12.09 - klo:14:43 kirjoittanut maatis »

Poissa Minsku

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1341
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #110 : 11.12.09 - klo:14:39 »
Mulla tulee 15% BHA:sta sama ryppyefekti, jonka jälkeen jossain vaiheessa iho hilseilee palasina pois. Kait se hilseilyn jälkeinen iho sitten muka on se nätti uusi iho :D

Poissa ellen

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4831
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #111 : 09.01.10 - klo:15:48 »
www.theoriginalskinstore.com oli nopea toimituksessaan: 10 päivässä tilauksesta sain hyvin pakatun TCA-kuorinnan kotiini.

Kuorin tänään ihoni 20 % TCA-kuorinnalla: levitin liuosta kahteen otteeseen, koska ensimmäisellä levityskerralla ihoni ei muuttunut valkoiseksi (frosting). Toisella levityskerralla iho muuttui valkoiseksi joistain paikoista, enkä enää uskaltanut levittää liuosta kolmatta kertaa niille alueille, jotka eivät muuttuneet valkoisiksi.

Kipu ei ollut paha ja se meni äkkiä ohi. Lievitin tukalaa oloa hiustenkuivaajan kylmäpuhalluksen avulla. Vähän jäi kyllä harmittamaan, etten saanut kuorittua pahimpia arpialueita valkoisiksi asti, joten uusi kuorintakerta täytyy suorittaa heti vain, kun iho on siihen valmis.

Vielä en osaa sanoa ovatko TCA-kuorintatulokset niin mullistavia kuin haluaisin niiden olevan, mutta varmasti tulen jatkossakin kuorimaan TCA:lla.

Poissa Angel

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 157
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #112 : 14.01.10 - klo:12:28 »
^ Ellen, olisi kiva kuulla miten kuorinta auttoi.

Itse laitoin eilen 15 % TCA-kuorinnan (MUAC). Viimeksi tein ko. kuorinnan n. vajaa vuosi sitten. Frosting-ilmiötä en saanut oikeastaan lainkaan aikaan toisin kuin silloin, kun viimeksi tein kuorinnan 15 %:lla. Joten saapi nähdä onko tällä kuorinnalla mitä vaikutusta. Nyt on ainakin hyvin kireäntuntuinen iho. Jokatapauksessa ajattelin tehdä 2-3 kuorintaa, mutta olisihan se kiva, jos jo ensimmäinenkin auttaisi. Viime keväisten kokemusten perusteella, odotukset eivät ole kovin korkealla. Iho on hetken kuulaampi yms., mutta arvet jököttää naamassa edelleen  >:(

Voimakkaampi kuorinta pitäisi varmaan seuraavaksi hankkia. En ole enää MUAC:n postimaksujen takia sieltä tilannut ja vain vilkuillut joitain muita putiikkeja. Pitäisi siis ihan kunnolla perehtyä asiaan ennen kuin uskallan mitään tilata.
To avoid criticism do nothing, say nothing, be nothing.

Poissa ellen

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4831
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #113 : 14.01.10 - klo:12:51 »
En usko, että tulokset ovat niin mullistavia kuin olisin halunnut niiden olevan. Viisi päivää kuorinnan jälkeen iho tuntuu edelleen vähän kireältä, se halkeilee ja kesii ihan hulluna. Mitä nyt näen pois lähteneiden ihokaistaleiden alta, niin iho ei kovin uudistuneelta näytä: arvet ja rypytkin ovat paikallaan :-\. Mutta kokonaiskuvaa en voi tietenkään vielä nähdä, koska iho parantuu edelleen.

Heti, kun iho toipuu riittävästi tästä kuorinnasta, teen varmasti uuden ja silloin levitän ainakin kolme-neljä kerrosta TCA:ta. Nyt juuri kaikkien pahimmat osat (arpiset posket) saivat liian vähän happoa, joten keskityn niihin seuraavala kerralla. Aion myös kokeilla TCA cross -menetelmää: hammastikku liuokseen ja sillä ihon arpikohtien käsitteleminen/pistäminen.

Jospa nämä käsittelyt auttaisivat vähän, mutta kai mun pitää tottua siihen ajatukseen lopullisesti, etten ikinä saa todella sileää ja tasaisen väristä ihoa :'(.

Poissa Od3ssa

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2442
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #114 : 12.03.10 - klo:18:53 »
En ole viime syksyn jälkeen mitään kuorintoja käytellyt ja ovat kaapissa pimeässä olleet, niin eikö luulisi edelleen käyttökelpoisia olevan? Osa on avattuja, mutta koostumus ei näytä muuttuneen, eikä mitään ylimääräistä höttöä tulleen. Ja eihän noissa kyllä luekaan mitään parasta ennen-päiväystä?
Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä. Siinä on haavetta kylliksi yhdelle elämälle. - Tommy Tabermann

Poissa ellen

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4831
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #115 : 01.06.10 - klo:11:26 »
Tilasin Ishtar Skinlights -nettikaupasta 15 % mantelihappoa, kun siitä pitäisi olla apua akneen, mustapäihin, suurentuneisiin huokosiin ja mataliin ryppyihin. Mantelihapon pitäisi olla myös hellempää iholle kuin muiden kemiallisten kuorintojen, eli sen ei pitäisi aiheuttaa liiallista ihon kuoriutumista. Mantelihappo on seerumin muodossa, eli se jätetään iholle, eikä sitä pois niin kuin muita kuorintoja. Kauppa myy tuotteitaan myös eBayssa, mutta jostain syystä juuri tuota happoa ei ollut saatavilla ostohetkellä, joten ostin tuotteen suoraan heidän omasta nettikaupasta. Kerron kokemuksista heti, kun saan tuotteen käsiini ja testiin.

Oon tehnyt kevään aikana kaksi koko kasvojen TCA-kuorintaa, yhden TCA cross -käsittelyn ja kaksi käsittelyä, jossa laitoin TCA-kuorintaa iholle paikallisesti arpipaikkoihin pumpulipuikolla. Ensimmäinen tuollainen pumpulipuikolla käsitteleminen tuntui toimivan paremmin kuin toinen. Jotenkin odotin, että noinkin rankasta kuorinnasta kuin 20 % TCA-kuorinnasta tulisi näkyvämpiä tuloksia kuin nyt on tullut. Käytän TCA-kuorintaa tulevaisuudessakin, mutta taidan pitäytyä koko kasvojen käsittelyn sijaan ongelma-alueiden käsittelyssä, eli käsittelen ryppyjä ja arpikohtia.

Käytin pari päivää sitten loppuun MUAC:n 15 % BHA-kuorintanäytepakkauksen ja iho kesiikin nyt aika paljon. Kun käytin BHA- ja glykolihappokuorintoja useamman kerran viikossa, ihon rasvoittuvuus väheni selvästi, mutta tuloksia olisi pitänyt ylläpitää jatkuvalla viikottaisella kuorimisella. Näillä näkymin en ole hankkimassa lisää BHA-kuorintaa, ja varsinkin jos mantelihappo on tehokasta, niin tarvetta ei edes ole. Toivottavasti saan käytettyä mantelihappoa säännöllisemmin, kun sitä on helpompi käyttää kuin muita kuorintoja, eli tarvitsee vain levittää seerumia iholle.

Poissa NarnianQueen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5090
 • Long Live the True King!
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #116 : 01.06.10 - klo:14:48 »
MUACin suosittu Gly-Luronic seerumi loppui tässä keväällä, enkä ole tilannut uutta. Huomasin sen sisältävän säilöntäainetta Methylisothiazolinone, jota ei suositella käytettäväksi  iholle jätettävissä tuotteissa sen ärsyttävyysriskin takia... :-\
Laitoin asiakaspalveluun kyselyn, miksi firma käyttää tuota tuotteissaan, mutta en saanut vastausta...   ::)

Lactic acid-kuorintaa on vielä jäljellä, mutta en uskalla käyttää sitä poskiin kevään aikana imaantuneiden pienten verisuonten
takia... en ole ennen kärsinyt couperosasta, mutta olen näemmä saanut sen ensioireita, ilmeisesti liian tujujen kuorinta-aineiden käytöstä...  :-\ En missään nimessä uskalla riskeerata pahempia ihoreaktioita ja aion pitää kesän aikana taukoa kuorinnoista. Käytän iltaisin 10% Glycolic acid geliä (Peter Thomas Roth), jonka pitäisi olla epäpuhtauksille ja arville erinomainen, mutta epäilen sitäkin liian vahvaksi. Jotain silti on tehtävä arpien haalistumisen toivossa..
"I believe in Christianity just as I believe that the sun has risen; not only because I see it, but because by it I see everything else." -C.S. Lewis

I believe in sunshine, even though I don't always see it. I believe in love, though I don't always feel it.

1b F/M ii

Poissa ellen

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4831
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #117 : 20.06.10 - klo:11:42 »
Tilaamani manteliseerumi on ollut nyt käytössä vähän aikaa ja se tuntuu kyllä ihan tehokkaalta. Varsinkin, kun oon käyttänyt sitä melkein joka ilta, vaikka suositus on kolme kertaa viikossa ;D . Iho kuoriutuu ja tuntuu paljon sileämmältä selvästi. Seerumi imeytyy ihoon todella nopsaan ja helposti, iholle jää sellainen vähän kalvomainen tunne, mutta kasvot eivät kiristä kuitenkaan. Seerumi tuoksuu todella erikoiselta, mutta jos seerumia laittaa vasta juuri ennen nukkumaanmenoa, niin hajua ei tarvitse haistella liiaksi. Oon laittanut seerumia päivisinkin ja haju kyllä häviää vähitellen iholta, eikä jää leijailemaan nenän ympärille koko päiväksi.

Tätä tuotetta jaksaa käyttääkin säännöllisesti, koska sen voi jättää iholle. Toivon mukaan säännöllisessä käytössä seerumin tehot näkyvät vielä paremmin.

Poissa Kuutar

 • Hiushörhö
 • ***
 • Viestejä: 279
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #118 : 22.11.10 - klo:16:44 »
Onko kukaan tilannut tästä nettikaupasta kuorinta-aineita  http://www.bravuralondon.com/ ?

Poissa Luurankka

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1907
Vs: Kemiallisia kuorintoja kotona, MUAC ja muut merkit
« Vastaus #119 : 15.08.12 - klo:22:00 »
Tein maanantaina salisyylihappokuorinnan 10 % liuoksella. Miedompi viisiprosenttinenkin olisi varmasti riittänyt, nimittäin polte oli hemmetinmoinen, joten pesin kasvot aika pian levityksen jälkeen. Ohjeissa suositeltiin vaikutusajaksi 3-15 minuuttia, mutta en tiedä tuliko 3 minuuttia ihan täyteen kun en katsonut aikaa. Iho punoitti joistain kohdin hieman ja pieni polte tuntui vielä illallakin. Aamulla iho oli jo ihan rauhallinen ja tasaisemman näköinen ja tulos on oikeastaan parantunut vielä parin päivän sisään. Mitään hilseilyä tai näkyvää kuoriutumista ei ole -vielä- näkynyt.

Mustapäät ja ihomadot on paljon huomaamattomampia eikä uusia epäpuhtauksia ole tullut. Epäilyttävän helppoa?
Siivous ilman Tolua on teeskentelyä.
1 c F ii. Vaalea pehko. Herkkä helposti tukkiutuva sekaiho.