Kirjoittaja Aihe: Tietoa klipsijatkoja himoaville  (Luettu 290908 kertaa)

Poissa Avena

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1190
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #120 : 30.05.06 - klo:22:08 »
Mä kyllä suosittelen noita Euroihmeen klipsejä, jotka tulee siis vain euron hintaiseksi, Glitterin klipseille tulee hintaa 6 e/kpl, vaikka ovatkin ihan piirun verran parempia. Ei siellä Glitterissä niitä klipsejä irrallaan myydä, vaan ne on lisäkkeissä kiinni, samoin kuin Euroihmeessä.
1bFi

Tuuli

 • Vieras
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #121 : 31.05.06 - klo:13:33 »
Hei vaan kaikille! Sellaisesta paikasta, kuin Hiusextra saa myös näitä klipsipidennyksiä. Myyvät kuulemma Raquel Welch pidennyksiä. En ole vielä kerennyt kyselemään tarkempia tietoja/hintoja. Kovin ystävällisen sähköpostin kylläkin sain ja pyysivät ottamaan yhteyttä puhelimitse. Siellä on muuten myynnissä myös tätä uutta teippipidennystäkin!  http://www.hiusextra.fi/

Kyllä tuli todella himo saada tuo klipsipidennys. Kiva olisi saada tänne enemmän infoa, mistä katsii ostaa, hintoja, laatueroja, väreista..ym.ym. Kaikki tieto olisi tervetullutta!

Ulkomailta tilaaminen ainakin tuntuu niin vaikealta. Neuvoja/vinkkejä siis kaivattaisiin! :)

Poissa Stationery

 • Kosmetiikkafriikki
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4503
 • Kosmetiikkaholisti- Kauneus on asenteesta kiinni.
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #122 : 31.05.06 - klo:23:36 »
17 euroa tulisi maksamaan tuo 10 klipsiä tilattuna. Mutta voiko teistä punaiseen tukkaan alkaa laittamaan mustaa klipsiä  ::) Kovasti kaikki kehuu, että klipsei saa mistä vaan. Mie katoin halpahallista seppälään kaikki läpi eikä missään vaikka hyllyissä oli kymmeniä erilaisia viritelmiä-

Eivät ne klipsit sieltä alta kyllä näy, hiusnauha peittää ne varsin hyvin.
20-vuotiaana sinulla on kasvot, jotka luoja sinulle loi,
40-vuotiaana kasvot, jotka olet hankkinut ja 60-vuotiaana kasvot, jotka olet ansainnut.

rolla

 • Vieras
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #123 : 01.06.06 - klo:01:11 »
Ok. No meen glitteriin katsomaan miten käy tuossa loppuviikosta.

Poissa deko

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 3337
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #124 : 03.06.06 - klo:11:40 »
:D Nyt on nipullinen pikkuklipsejä (Kiitos Stationery!) ja hyvin pysyy liukkaassakin hiuksessa. Klipsit on tosi helppo laittaa paikalleen ja ottaa pois. Testailin ja huvittelin ja nyt pitäisi löytää kunnon hiusnauhaa jota niihin ommella. Mistä löytyisi edullisimmin? Menee jo OT eli yksärillä vaikka voi vinkata jos on löytänyt järkihintaista aitohiusnauhaa...
this too shall pass.

rolla

 • Vieras
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #125 : 04.06.06 - klo:14:51 »
Hei olenko minä sokea vai väärässä kaupungissa (lahdessa). Mä olen ihan oikeasti kiertänyt varmaan kymmenen liikettä, joissa on hiusjuttuja varmaan 50 erilaista per putiikki eikä yhtään klipsiä missään. Ihan kaikkea muuta kyllä löytyy  :o ???

Poissa Jadele

 • Hiushörhö
 • ***
 • Viestejä: 248
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #126 : 04.06.06 - klo:15:24 »
Rolla, Kampaamoalan erikoisliikkeessä Kinnusella on klipsuja mutta aitohiusnauhaa ei tietty sieltä saa ostaa kuin kampaajat mutta sitten siellä on myynnissä sellaisia aitohiusklipsijatkoja ihan tavallisille kuluttajille mutta niissä on melko suppea värivalikoima (pystyyhän sitä toki itsekkin värjäämään) ja klipsijatke on melko lyhyt siis pituudeltaan noin 50cm ja pidempääkin mutta leveydeltään nauhan mitta ei ole pitkä. Yhteen on laitettu 3 klipsiä.
Itselläni on nyt sellaisia päässäni 3 kpl eli 2 vierekkäin ja yksi vähän alempana. Yhden hinta 24 euroa.
Vähän vaikea selittää mutta toivottavasti sait jotain selvää :)

rolla

 • Vieras
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #127 : 01.07.06 - klo:08:59 »
Pitää vissii käydä kinnusella seuraavaksi. Ne euroihmeen klipsit jäi multa kyllä hyllyyn  :-\ Niitä ois saanut ostaa niin monta, että ois mennyt 5-10 euroa .. hintahan ei paha, mutta tuntu jo heti alkuunsa, että ei pysy päässä, niin jätin sinne. Ei niitä enää ollutkaan kuin ne viis suunnilleen jäljellä.

Poissa Ego

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 55
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #128 : 12.10.06 - klo:11:57 »
Onko kellään tietoa mistä tällaisia voisi ostaa, tai ammatilaissivustoa tms. josta netistä tilata? Onkohan olemassa sellaisia jotka vaa pinnimäisesti klipsastaan hiujuureen kiinni (mahdollisimman huomaamattomasti ja niin ettei se lähde valumaan, onkohan mahdollista...)? Tarkoitan nyt ihan yksittäisiä suortuvia, jotka voisi luonnollisesti valita sointumaan omiin väreihin mahd. hyvin enkä sellaisia kokonaisia irtoponnareita...

Siirsin Dekon vinkistä viestisi tähän ketjuun, jota selaamalla löytyy aiheesta keskustelua. T. Kikka
« Viimeksi muokattu: 12.10.06 - klo:22:32 kirjoittanut Kikka »
Hiukset: luonnonkihara hieno, kuiva hius, oma väri maantienvaalea, tällä hetkellä raidoitettu eri vaalean sävyillä. Pituus leukaan asti. Kuiva päänahka...

Poissa Silver

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 692
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #129 : 31.10.06 - klo:17:02 »
Täällä on kanssa halvalla noita klipsuja ja eri värejä 12kpl setissä.Ja ovat vähän isompia.

http://cgi.ebay.co.uk/12-Clips-for-Human-hair-extension-in-your-chosen-colour_W0QQitemZ230018533424QQihZ013QQcategoryZ106319QQcmdZViewItem

^^
Tuolla yllä olevassa linkissä kun noita klipsuja niin mm. sieltä löytyy noita hius clippejäkin.
Ebayssa kannattaa laittaa hakuun niin löytyy monenlaista.
« Viimeksi muokattu: 31.10.06 - klo:17:14 kirjoittanut Silver »
Sometimes
The sound of goodbye
Is louder
Than any drumbeat

vivitsu

 • Vieras
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #130 : 15.12.06 - klo:11:43 »
SIIS TÄÄ TEKNIIKKAHAN KUULOSTAA MAHTAVALLE!!MUT IHMETTELEN VAA ETTÄ VOIKO NÄITÄ PITÄÄ PUTKEEN KUINKA KAUAN, EI KYL JAKSAIS JOKA AAMU UUDELLEE KIINNITTÄÄ..JA SIIS OOTTEKO IHAN VAA LEIKANNU HIUSNAUHASTA IRTI SOPIVAN KOKOSET OSIOT JA SIT KIINNITTÄNY?JA VOIKO NÄITÄ PESTÄ YM. TÄTÄ ON KYLLÄ PAKKO KOKEILLA JA OLISIN TOSI KIITOLLINEN JOS JOKU VAIVAUTISI VASTAAMANN :-*

Kiltti vivitsu, kirjoitatko jatkossa viestisi ilman capseja. Kuuluu jo ihan nettietikettiin olla "huutamatta". :) T. Kikka
« Viimeksi muokattu: 15.12.06 - klo:12:57 kirjoittanut Kikka »

leppi

 • Vieras
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #131 : 19.12.06 - klo:09:38 »
Jääny vähän epäselväksi että klipsitkö vain "klipsautetaan" hiuksiin. Yritän googlata mutta ei oikein löytyny  tilanne kuvia niistä. ??? ;)

Poissa Jadele

 • Hiushörhö
 • ***
 • Viestejä: 248
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #132 : 22.12.06 - klo:14:29 »
Vivitsu, itselläni on klipsipidennys melkein ihan jokapäiväisessä käytössä eikä tunnu olevan kuin yksi haitta eli hiukset takkuuntuvat aivan mielettömästi vaikka laitan hoitoainettakin mutta en sitten tiedä onko hoitsikkani tarpeeksi hoitavaa pidennykselle.
Klipsipidennys on kyllä tosi nopea laittaa hiuksiin, ei siinä mene kuin muutama minuutti ja klipisit pysyvät koko päivän eli ainakaan mulla ne ei valu eikä tarvitse päivän mittaan olla korjailemassa.
Kyllä vaan hiusnauhasta sopivan kokoisia osioita ja niihin ompelet klipsut kiinni ja eikun käyttöön :) jos laitat pidennyksen aidosta hiuksesta niin voi pestä ja pitääkin pestä mutta ei tietenkään tarvitse pestä niin usein kuin omaa tukkaa tai tavallista pidennystä. Eli voi pestä, kihartaa ja värjätä.
Säilyy kauan hyvänä kun voi ottaa esim. yöksikin pois niin ei ole niin kovalla rasituksella.
Suosittelen kyllä kokeilemaan ;)

Poissa Avena

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1190
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #133 : 22.12.06 - klo:14:56 »
Jedelen kanssa olenkin ihan samaa mieltä kaikesta eli mullakin klipsisysteemit on päivittäisessä käytössä. Tosin mulla lähinnä tuuheuttamassa eli laitan vain kaksi kaistaletta aamuisin ja siihen ei kyllä mene varmaan minuuttiakaan.Sama ongelma mullakin on kuin Jadelella eli lisäkkeet takkuuntuvat tosi pahasti. Pesen ja hoidan niitä kosteuttavilla aineilla, mutta silti ne menevät aika nopeasti sellaiseksi takkukasaksi. Uutena ovat vähän aikaa hyvät.

Mulla on nyt ollut kiharat lisäkkeet, jotka ovat muuten olleet tosi hyvät, mutta ne ovat takkuuntuneet vielä nopeammin kuin suorat. Ilmeisesti ne olivat jo valmiiksi kuluneempaa hiusta, koska niihin on jotenkin nuo kiharat tehty. Lisäksi tilasin liian tummaa nauhaa ja vielä jouduin vaalentamaankin niitä, mikä luonnollisesti kuivatti/kulutti hiusta entisestään. Pelkään vain, että kun kampaan noita takkuuntuneita lisäkkeitä, niin tulee revittyä tuota omaakin tukkaa, jota on muutenkin ihan liian vähän. Uutta hiusnauhaa olisi kaapissa odottamassa vaikka kuinka paljon, mutta se ompeluhomma ottaa mulla koville eli täytyy nyt tyytyä tähän takkukasaan.

En nyt millään löydä tuon nettikaupan osoitetta, mistä tilasin tuon kiharan nauhan, olisin linkittänyt tähän. Mutta nopeasti tuli ja palvelu pelasi muutenkin ihan hyvin. Siis ihan suomalainen kauppa.
1bFi

Poissa Jadele

 • Hiushörhö
 • ***
 • Viestejä: 248
Vs: Tietoa klipsijatkoja himoaville
« Vastaus #134 : 22.12.06 - klo:15:16 »
Arrakki, kiva kuulla että jollakin toisellakin on tämä sama ongelma takkuuntumisen kanssa kun luulin että en vain osaa hoitaa näitä :)
joo on aina otettava hiukset päästä pois että saan kunnolla harjattua muuten sattuukin mielettömästi kun takkuja harjaa vaikka kuinka hellästi koittaisi niitä käsitellä.
Mulla on hiusnauha melkein suoraa mutta laitan niihin usein hoitosuihketta ja patukat että kiharoissa ei ihan niin näkyisi jos/kun takkuuntuu.  Voi jukra olisipas mullakin uutta hiusnauhaa niin sen ei tarvitsisi kauaa odottaa ;D :D

edit. aion jossain vaiheessa laittaa näihin jonkin hoitavan värin jos vähän edes siloittaisi hiusten pintaa.
Millä tuotteilla Arrakki peset klipsihiuksiasi?
« Viimeksi muokattu: 15.02.07 - klo:16:28 kirjoittanut Penny »