Kirjoittaja Aihe: Hyvät harjat sekä kammat  (Luettu 343300 kertaa)

Poissa naapio

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 1171
Vs: Hyvät harjat sekä kammat
« Vastaus #795 : 25.07.17 - klo:14:19 »
Mulla on föönausharjana joku Iberon tms. halpis pyöröharja, jossa on metallia se pyöreä osa ja kovat muovipiikit. Nyt kun olen alkanut föönailla tukkaani enemmän niin ajattelin uusia myös harjan vähän hellävaraisempaan malliin.

Olisiko juureksilla suosituksia? Tukka on ohut, liukas, polkkamittainen ja pohjalla on tarkoitus pitää "volyymikäsittelyä" eli isoilla rullilla tehtyä mietoa permistä tuomassa kuohkeutta. Föönauksella haen ennen kaikkea volyymiä. Kovin tuuhea pyöröharja ei mun sileästä tukastani oikein saa otetta ja pelkään sen myös jäävän jumiin, koska oma tekniikka ei ole kovin hyvä. Litteällä harjalla en oikein hahmota miten saisin föönattua haluamallani tavalla. Koitin kerran föönata tavallisella luonnonharjasharjalla eikä siitä tullut kerta kaikkiaan mitään, pehmeät harjakset eivät saaneet otetta hiuksista tarpeeksi nostaakseen niitä päänahasta kunnolla.

Raitoja käpälään!

Poissa Jewely

  • HAIRahtanut
  • ****
  • Viestejä: 881
Vs: Hyvät harjat sekä kammat
« Vastaus #796 : 25.07.17 - klo:14:49 »
^Olisiko tämä sopiva: https://www.tangleteezer.com/all-brushes/blow-drying/round-tool/round-tool-small.html

Mulla ei ole oikein koskaan ollut oikeaa föönausharjaa ennen tuota niin en osaa verrata, mutta tuon avulla föönaan nykyään aina ja sitä on kyllä helppo käyttää vaikka ei mullakaan mitään tekniikkaa ole :D Mulla on sellainen pitkä polkka ja tällä saa kuohkeutta tyveen ja latvoja taivutettua. Tämän kanssa ei ole myöskään pelkoa että tukka jäisi kiinni mihinkään harjaksiin. Tuosta on myös isompi versio. Omani taisin ostaa Sokos emotionista :)

Poissa Morrigan

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 1050
Vs: Hyvät harjat sekä kammat
« Vastaus #797 : 25.07.17 - klo:19:06 »
^^Ostin lux plussalta keväällä olivia gardenin ison pyöröharjan ja se on ollut tosi hyvä. Harjoja on paljon eri kokoisia ja mallisia, omani on metallinen "thermal brush" ja siinä on melko tiheästi sellaisia ohuita mustia joustavia piikkejä. Pelkäsin että harja repisi hiuksia tai takertuisi hiuksiin, mutta se liukuu ihmeen helposti ja sen kanssa on helppo työstää hiusta föönatessa.
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.