Kirjoittaja Aihe: Selektiiviset ripsivärit  (Luettu 69444 kertaa)

Poissa korkkiruuvi

  • Pahatukkapäiväläinen
  • **
  • Viestejä: 198
Vs: Selektiiviset ripsivärit
« Vastaus #270 : 01.08.20 - klo:19:33 »
Muita selektiivisten ripsivärien nykykäyttäjiä tai -kokeilijoita? Oma luottoripsivärini on Sensain 38. Ainoa löytämäni, joka kestää raskaat rasvaiset luomeni, vuotavat silmäni (onneksi harvemmin kuin aiemmin, mutta sitä sattuu silloin tällöin eikä etukäteen voi tietää, tapahtuuko tänään vai ei) ja kaupan päälle sääolosuhteetkin. Olen kokeillut suurinta osaa ellen kaikkia eri alalajeja, mieluisin on Volume ja vähiten se perus, tässä ratkaisee ihan harja.

Kaipaan näyttävää lopputulosta, se vaatii tekniikkaa ja kerrostusta, erityisesti ripsivärin ollessa vasta avattu. Onnistuu kyllä, tai ripset ne lopulliset rajoitukset asettaa, ei ripsari. Ehkä olen nähnyt liikaa tekoripsiä, nykyään nimittäin omat ripset tuntuu olemattomilta. Vaaleus ainakin tekee sen, että lähtötilanne näyttää ja on aina näyttänyt olemattomalta. Eipä tarvi arvailla, onko mascara lähtenyt kunnolla vai ei, sitä ei voi olla huomaamatta. ;)

Lämmin vesi saa Sensain mascaran lähtemään ripsistä, mutta suurin osa jämähtää silmänympärysihoon, siitä se lähtee meikinpoistoaineella sitten. Helposti poistettava ripsiväri poistuisi ripsistä ennen aikojaan, kaikkea ei voi saada. Mulla on ollut tapana laittaa huulipuna vasta just ennen lähtöä, kun sävyä on hankala valita (::)). Ennen Sensain löytämistä oli tavallista, että kun ryhdyin lisäämään punaa ja meikkaamisesta oli kulunut tunti tai puoli tai vähemmänkin, sain samalla havaita, että ripsiväri oli jo levinnyt. Mulla kulkikin kunnon arsenaali mukana, kun piti monta kertaa päivässä poistaa ripsiväritahroja ja sitten lisätä kasvomeikki niihin kohtiin. Huh, tuli oikein flash back. Oli pakko ottaa lähettyviltä taskupeili ja ihailla, kun ei ole ripsiväriä kuin ripsissä, ei yhtään! :ts

Eikä Sensai 38 myöskään ärsytä/kuivata silmiäni, se on ollut usein ongelmana. Kaiken muun ohella. Tämän (menneen?) hypen ymmärrän ja voin itsekin siihen osallistua.

Poissa Shi Shi

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 1333
Vs: Selektiiviset ripsivärit
« Vastaus #271 : 26.10.20 - klo:00:05 »
^^Kanebon 38°C ja sen Separating&Lengthening oli mullakin pitkään käytössä joskus aikoinaan. Pidemmän päälle tuli nypittyä pestessä vähän liian rajusti ja siirryin tavallisiin vesiliukoisiin. Markettiripsarikokeilut mulla on päätyneet kirvelyyn, kyyneliin, turvotuksiin ja ihottumiin. Selektiivisillä hajusteettomilla mennään... Nyt viime vuodet oon käyttänyt Collistar Volume Unicoa, jolla saa siistit ripset, kerrostamalla tuuheammat, pysyy hyvin kosteammallakin ilmalla ja lähtee helposti pois. Tässä ei ole hajustetta, mun silmiä ei ole kirvellyt edes liuetessaan (kuten monet Cliniquea myöten tekee), eikä tästä varise silmiin mitään mikrokuituhitusia levittäessä tai päivän mittaan.
Ara jo estic molt bé, gràcies! :: 2a M-F i :: " When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." -Jimi Hendrix

Poissa korkkiruuvi

  • Pahatukkapäiväläinen
  • **
  • Viestejä: 198
Vs: Selektiiviset ripsivärit
« Vastaus #272 : 27.10.20 - klo:23:05 »
Ostin alekupongin ja lahjakortin inspiroimana Sensain 38 -ripsivärin Volumising-version (oon käytellyt muita versioita, mitä olenkin sattunut löytämään edullisesti), kuinka olenkaan kaivannut tätä harjaa! Se on just sopivan kaareva ja kapea mun mittasuhteisiin. <3 Ja ripsari itse on vaan ylivoimaisesti paras, mitä olen kokeillut.