Kirjoittaja Aihe: Käyttäjäkokemuksia selektiivisistä/ammattilaiskynsilakoista  (Luettu 7981 kertaa)

Poissa MAS

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 902
Päivittelen tätä vähitellen, listaan lähinnä noita jenkeistä tilattuja. Esim. Revlonia löytyisi useampikin ja itse pidän niistä enemmän kuin noista jenkkilakoista, mutta taidan jättää tähän laittamatta..?

C - creme, S - Shimmer, G - Glitter, H - Hologrammi (shimmer)

Blue Cross
Total Manicure naturale nail reconstructor  - Uusi suosikkituote, toimii hyvin aluslakkana. Pitää kynnet koossa eikä kellastuta, B3F iso plussa.

China Glaze
Tällä merkilla on huikea värivalikoima, pysyvyys kaikissa sävyissä ei välttämättä paras mahdollinen. Uudet sävyt tuntuvat kuitenkin pysyvän ja ChG:n omilla päällyslakoilla toimivat varmimmin.

Branding Iron S, Tumma viininpuna/ruskea, jossa punaista hohdetta. Kaunis peittävä vampy- tai syyslakka.
Cappuccino C, Vaaleanpuna-koralli-rusehtava sävy, ei ainakaan cappuccinon värinen. Kiva kesäsävy, enemmän ehkä lämminsävyisille.
Cowgirl Up S, Hohtava punajuuriväri. Vähässä valossa melko tumma, päivänvalossa säihkyy. Parhaimmillaan parilla kerroksella.
Trousseau C, Perusvaalea, peittääkseen vaatii useamman kerroksen, jolloin kuivumisaika on pitkä.

First & Last Hyvä alus- ja päällyslakka, toimii myös muiden merkkien kanssa. Jatkuva käyttö itsellä tosin kovettaa kynsiä ehkä vähän liikaa. En kuitenkaan osta uudestaan, tässä kun on inci melko kyseenalainen.

Color Club
Nimensä mukaisesti hyvä värivalikoima, edullisia.

Hey Gorgeous S, Todella kiiltävä tummahko neutraali viininpunainen.
Revvvolution H, Mustapohjainen hologrammilakka, täydellinen jo yhdellä kerroksella. Lopputulos tumma harmaa, jossa moniväristä (eniten vihertävää?)  hohdetta.

Essie
Lakat melko läpikuultavia, vaativat useamman kerroksen. Eivät silti ala kuplimaan ja kestävyys melko hyvä.

Hard to get C, Pehmeä babypinkki. Sopiva varvasväriksi ja miksei kesäaikaan sormiinkin. Saisi olla peittävämpi ja helpommin levittyvä, jaloissa kuitenkin ok.
Sweet Tart S, Tietyssä valossa tyylikäs liilahtava, toisessa taas tylsä rusehtava - "mushroom"väri.

OPI
Tähän merkkiin en (vielä) ole kovin ihastunut, viileälle sävyvalikoima loppujen lopuksi aika suppea ja kestokaan ei oikein ole vakuuttanut.

Catherine the Grape S, -
Kinky in Helsinki S,
Not So Bora-bora-ing Pink C, Sinertävä vaaleanpunainen/malva, hillitty perussävy. Yhdellä kerroksella peittävä, mutta itsellä lohkeaa kärjistä helposti.
Parlez-vous OPI C, keskitumma violetti, koostumus melko paksua. Minulle sävy oli liian lämmin.
See Ya Later, Sailor!  S, Läpikuultava vaalea turkoosi, jossa moniväristä hohdetta. Useampikin kerros kuitenkin kuivuu nopeasti.

Nail Envy Sensitive & Peeling Vei liuskoittuvat kynnet ojasta ollikkoon. Koostumus lisäksi muuttui hyvin äkkiä seittimäiseksi.

Orly
Kivoja sävyjä näyttäisi olevan paljon, pigmenttiä hyvin ja kesto hyvä.

Dance 'till Dawn C, Vaalea creme, joka on sävytetty laventeliin. Peittävä yhdellä paksummalla kerroksella, todella hyvin käyttäytyvä. Omia suosikkejani.
Limelite G, Monisävyistä hienoa glitteriä, sellaisenaan taittaa vähän vaaleanvihreään. Sopii hyvin kerrostuksiin.
Moonshadow S, Liilahtava harmaa, useampi sävy tuo tummuutta, kestää hyvin.
Plum Noir C, Täysin nimensä mukainen tumma luumu. Parillakin kerroksella vielä näkyy että väri on luumu eikä musta, tosin tässäkin yksi kerros riittää.
Shimmering Mauve S, Lämmin malva.. eli ruusunpunainen jossa kultaista hohdetta, joka tekee sävystä neutraalin. Sopii kylmä- ja lämminsävyiselle, tyylikäs punainen. Peittää yhdelläkin kerroksella, huikea kesto.


NailTek

Protection Plus III Tuntuisi hoitavan kynsiä, liuskoittuminen vähentynyt. Värilakan kanssa saa kuitenkin lakkaukset helposti kuoriutumaan pois kynneltä. Edit: Sopii parhaiten päällyslakaksi, aluslakkana kellastuttaa pahasti. DBP:n takia en osta uudestaan.

Stila
Petal C, aika mitäänsanomaton läpikuultava perusvaalea.
« Viimeksi muokattu: 25.05.09 - klo:19:17 kirjoittanut MAS »
1b F ii

Poissa Kosmetiikkakissa

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 714
Lisäilen näitä sitä mukaa, kun tulee lakkailtua eli aloitan näillä mitä on tässä viime aikoina tullut käytettyä. Käytän paljon peittäviä kalpean vaaleita vaaleanpunaisia, joissa erot ovat melko pieniä, mutta koitan saada noita eroja kirjattua ylös.

Jessica

Reward Base Coat Hyvä perusaluslakka normaaleille kynsille. Kuivuu nopeasti.
Top Priority Top Coat Hyvä kestoa ja kiiltoa antava päällyslakka, mutta ei pikakuivattava, joten en käytä enää.
Brilliance Top Coat Nopeuttaa lakan kuivumista, mutta ei yhtä tehokkaasti kuin Seche Vite. Antaa kivan lasimaisen pinnan lakkaukselle ja lisää kestoa.
Quick Dry Pikakuivattavat tipat, eivät lisää lakauksen kuivumista mielestäni kovinkaan paljoa eli melko turha tuote IMO.

Peaceful Pink Neutraali vaalea vaaleanpunainen cremelakka, jossa aavistus helmiäistä. Melko peittävä kahdella kerroksella. Melko tavanomainen väri, kuivuminen ja kesto ok.

Creative

Stickey Base Coat Paras kokeilemani aluslakka. Luo hyvän pohjan värilakan tarttumiselle. Kuivuu nopeasti.
Super Shiney Top Coat Ihan hyvä, kiiltävän lopputuloksen antava päällyslakka, mutta ei kuivu nopeasti, joten en käytä enää.
Heat Dry Top Coat Lämpöaktivoitava pikakuivattava päällyslakka. Kuivattaa lakkauksen, kun kynsiä pitää kolme minuuttia 6o watin lampun läheisyydessä. Toimii hyvin, mutta koska Seche Vitellä saa vastaavan tuloksen ilman, että sormet/varpaat pitää tunkea lapun lähisyyteen (noin 10 cm etäisyydelle) niin en tätä enää hanki.

Apple Cobbler Lämpimähkö vaalea vaaleanpunainen, cremen ja helmiäisen välimaastossa. Peittävä kahdella kerroksella. Kuivuminen kesää kauan, kesto ok. Sävynä vähän tylsä.

OPI

RapiDry Top Coat Kohtuullisen toimiva pikakuivattava päällyslakka, mutta ei toimi niin nopeasti kuin Seche Vite, eikä tällä saa sellaista lasikuitumaista pintaa kuten Sechellä. Ohut koostumus.

Let Them Eat Rice Cake Maalimainen, peitävä vaalea viileä/neutraali vaaleanpunainen creme, jossa häivähdys harmahtavaa/vaaleaa liilahtavaa. Ei siis puhdas tai kirkas sävy. Melkein peittävä jo kerroksella, mutta tasaisen värin aikaansaamiseksi vaatii kaksi kerrosta. Raidoittuu melko helposti niin kuin kaikki tällaiset peittävät, paljon valkoista sisältävät maalimaiset lakat. Kokenut lakkaaja saa siistiä jälkeä kahdella kerroksella, mutta vaatii huolellisuutta ja kärsivällisyyttä. Kokemattomalle haastava. Vaalea, melko neutraali sävy olematta kuitenkaan söpö tai perinteinen.
Tickets to Paradise Semipeittävä erittäin vaalea vaaleanpunainen creme. Viileä sävy, valkoisempi ja puhtaampi sävy kuin Let Them Eat Rice Cake, mutta tämäkin kuitenkin aavistuksen murrettu sävy. Vaatii kolme kerrosta peittävän ja tasaisen värin aikaansaamiseksi. Peittävä saattaa tulla jo kahdella, mutta värin vaaleus tulee kunnolla esiin vasta kolmannella kerroksella. Jotenkin vähemmän maalimainen ja enemmän vetinen, kuin Let them eat rice cake, mutta selvästi valkoisempi ja maalimaisempi kuin Mimosas for Mr. & Mrs. Menee mun mielestä off-white kategoriaan.
Mimosas for Mr. & Mrs. Semipeittävä vaalea vaaleanpunainen cremelakka, mutta ei ole maalimainen vaan enemmän läpikuultavan vetinen. Neutraali, puhdas vaaleanpunainen. Edelleen melko valkoinen, mutta selvästi pinkimpi ja puhtaampi kuin Tickets to Paradise. Näyttää pullossa läpikuultavammalta kuin on. Kahdella kerroksella saa hyvin tasaisen ja melko peittävän lopputuloksen. Kynnen kärjet erottuvat lakan läpi enää vain vähän, mutta tasaisuuden takia ei vaadi kolmatta kerrosta. Huomiotaherättämätön ja klassinen, mutta erittäin kaunis, puhdas ja raikas sävy.
Princesses Rule! Vaaleanpunainen läpinäkyvä lakka, jossa pienikokoista hopeaa glitteriä. Käytän tätä vain muiden lakkojen kuorruttamiseen eli yksin käytettynä ei kokemusta. Yhdellä kerroksella hillitympää kimalletta, kahdella kerroksella seriously bling-bling! Ei sovellu työkäyttöön kovin konservatiivisille aloille. Ei kovin hankala poistaa, vaikka onkin glitterilakka.
Suzi Loves Sydney Tumma viininpunainen shimmerlakka, melko neutraali väri, ei selkeästi lämmin eikä kylmä. Tuosta shimmeristä johtuen taittaa vähän jossain valossa ruskeaan ja jossain violettiin. Tuo on kuitenkin melko vähäistä eli lähinnä viininpunaista tämä on, mutta aika tumma sävy. Melko peittävä väri, mutta yksi kerros ei riitä, kahdella kuitenkin täysin peittävä ja värikylläinen lopputulos. Tämä sävy on musta sellainen klassinen ja naisellinen, joka sopii hyvin töihin jakkupuvun kanssa (alasta riippuen toki) tai yhtälailla pikkumustan kanssa, koska tämä on tavallaan aika seksikäs femme fatale-tyyppinen sävy. Klassisuudesta huolimatta sävy ei kuitenkaan ole mielestäni mitenkään tylsä ja sopii hyvin sävyn tummuudesta johtuen myös räväkämpään ja rockimpaankin tyyliin. Yritän siis sanoa, että tämä on aika monikäyttöinen sävy, joka muusta tyylistä riippuen muuntuu moneksi.
Yleensä tämän sävyiset shimmerlakat ovat tosi helppoja levittää, mutta tässä lakassa on ihmeellinen todella juokseva, mutta kuitenkin tahmea koostumus. Tuon juoksevuuden takia on vaikea levittää lähelle kynsinauhoja tasaisesti ilman, että lakka valuisi kynsinauhoihin. Tuon takia levitys on vähän hidasta kun pitää optimoida lakan määrä siveltimessä ja levittää huolellisesti. Kun lakkaa ei saa todella nopeasti levitettyä koko kynnelle, pinta ehtii kuivua vähän ja lakka tuntuu jotenkin kumman tahmealta ja tällöin lakkaa levittäessä juuri levitetty lakka saattaa lähteä siveltimen mukaan, jos samaan alueeseen koskee uudestaan. Tällöin lakkapintaan jää läpikuultavampi kohta. Eka kerros on siis katastrofi, mutta kaikki tuo tasoittuu tosi hyvin toisella kerroksella, jolloin lopputulos on hyvä eikä tuota painajaiskoostumusta näe mitenkään lopputuloksesta. Lakka itsessään ei ole kovin kiiltävä ja pinta jää jotenkin nahkeaksi eli tämä lakka vaatii edottomasti päällyslakan näyttääkseen hyvältä. Kuivuminen on suht nopeaa.
Fit for a Queensland Valkoinen lakka vaaleanpunertavalla flashilla, joka saa lakkauksen näyttämään opaalimaiselta. Ei varsinaisesti creme, mutta ei täysin helmiäinenkään. Lakka levittyy itsessään hyvin, mutta tasaisen värin aikaansaamiseksi tarvitsee taitoa/tuuria ja mielestäni kolme kerrosta. Kahdella kerroksella saa periaatteessa peittävän lopputuoksen, mutta mikäli kynnet ovat vähänkään epätasaiset niin kaunis ja tasainen lakkaus syntyy vasta kolmella kerroksella, jos silloinkaan. Kuivuminen suht nopeaa. Erikoinen ja kaunis sävy juuri tuon opaalimaisen hohteen vuoksi.
Time-Less Is More Valkoinen läpikuultava cremelakka. Levittyy todella tasaisesti, joten ei vaadi tasaisuuden vuoksi vähintään tiettyä kerrosmäärää vaan toimii jo yhdellä. Neljällä kerroksella semipeittävä lopputulos. Melko puhdas valkoinen, mutta läpikuultavuudesta johtuen näyttää huomattavasti luonnollisemmalta kuin maalimaiset peittävät valkoiset. Kuivuu nopeasti.
Makes Men Blush Läpikuultava vaalean pinkki cremelakka. Sävy on melko neutraali tai aavistuksen lämmin. Aika klassinen sävy, eikä mitenkään erikoinen tai huomiota herättävä. Levittyy tasaisesi, neljällä kerroksella vielä jonkin verran läpikuultava. Kuivuu nopeasti.
Kiss on the Chic Semipeittävä, melko vaalea karkkipinkki cremelakka. Levittyy tasaisesti, kolmella kerroksella vielä vähän läpikuultava. Sävy on selvästi viileä, ei missään nimessä klassinen vaan enemmän Barbie-osastoa, vaaleutensa vuoksi ei kuitenkaan erityisen räikeä. Kuivuminen hyvä.
Fair Dinkum Pinkum Peittävä cremelakka, jossa vähän glitteriä, joka ei erotu kynnellä oikeastaan yhtään. Sävy on neutraali tai aavistuksen lämmin keskitumma karkkipinkki. Lakka levittyy tosi huonosti ja tasaisen lakkauksen aikaansaaminen vaatii vaivaa ja taitoa. Ongelma levittyvyydessa on hyvin samankaltainen kuin Suzy Loves Sydneyssä. Peittävä ja värikylläinen periaatteessa jo kahdella kerroksella, mutta tasaisuuden takia saattaa vaatia kolme kerrosta. Kuivuu kohtuu hyvin.
Make Love Peittävä Barbie-pinkki cremelakka. Sävy on sinipohjainen viileä pinkki, ei parhaalla tahdollakaan tyylikäs vaan kunnon bimbo-pinkki. Levittyy kohtuullisen hyvin, peittää jo kahdella kerroksella, mutta värikylläisyyden vuoksi kolme kerrosta saattaa olla tarpeen. Kuivuu hyvin.
You're a Doll! Peittävä vaalea shimmerlakka. Sävy on melko vaalea murrettu, jossa häivähdys harmaata, vaaleanpunaista ja violettia. Pullossa näkyy kuparinväristä pientä hilettä, joka ei erotu kuitenkaan kynnellä. Hillitty, mutta ei tavanomainen sävy. Levittyy hyvin, kahdella kerroksella melko peittävä. Kuivuu hyvin.
Miso Happy with this Color Peittävä maalimainen cremelakka. Sävy on keskivaalea, aavistuksen murrettu  melko neutraali vaaleanpunainen, mutta ei kuitenkaan tavanomainen. Vaaleanpunaisepi ja puhtaampi kuin Let Them Eat Rice Cake. Raidoittuu melko helposti, mutta kolmella kerroksella saa tasaisen lopputuloksen. Peittää periaatteessa jo kahdella kerroksella, mutta tasainen ja värikylläinen vasta kolmannella kerroksella. Kuivuu kohtuullisen nopeasti.
Malaysian Mist Semipeittävä raikas persikkainen cremelakka. Sävy on keskivaalea lämpimähkö vaaleanpunaisen persikkainen melko puhdas sävy. Levittyy hyvin, mutta raidoittuu jonkin verran. Kolmella kerroksella tasainen väri ja melkein peittävä. Kivuu kohtuullisen nopeasti.
Dulce De Leche Peittävä vaaleanruskepersikkainen cremelakka. Nimensä mukaisesti toffeesävy, lämmin vaaleanpunertava/persikkainen vaalean ruskea. Samantyyppinen kuin Misan High Waist Hue, mutta Dulce De Leche on selvästi lämmin, kun taas HWH on selvästi viileä. Levittyy hyvin, peittävä ja tasainen väri jo kahdella kerroksella. Kuivuu nopeasti.
Get Me to the Taj on Time Semipeittävä melkein cremelakka, jossa kuitenkin vähän hohdetta. Sävy on todella kalpea viileä vaaleanpunainen. Pullossa näyttää harmahtavalta, mutta on kynnellä vain vähän murrettu vaaleanpunaiseen vivahtava off-white. Ei lainkaan harmaa kynnellä. Levittyy tasaisesti, kiva läpikuultava yhdellä kerroksella, kolmella lähes peittävä. Kuivuu hyvin.
Queen of West Web-Erly Peittävä violetinpunainen shimmerlakka. Sävy on viileä ja monivivahteinen, viininpunaista jonkin verran violetimpi. Ei kuitenkaan erityisen tumma. Todella kaunis sävy. Koostumus on yllättävän vetistä ja läpikuultavaa tämän sävyiseksi. Levittyy ensimmäisellä kerroksella yllättävän epätasaiseksi ja läpikuultavaksi, mutta toisella kerroksella tasoittuu täysin ja on jo peittävä. Peittävyys yllättää samalla tavalla kuin Misan No Shrinking Violettassa. Värin rikkaus tulee parhaiten esiin kolmella kerroksella. Kuivuu hyvin.
My Big Break Peittävä murrettu viininpunaisen violetti shimmerlakka. Sävy on hyvin samantyyppinen kuin Queen of West Web-Erly, mutta selvästi murretumpi päivänvalossa. Keinovalossa taas näyttää viileämmältä. Vaikeasti kuvailtava sävy, näyttää paremmalta luonnossa kuin kuvissa. Levittyy hyvin, peittävä ja värikylläinen kahdella kerroksella. Kuivuu nopeasti.
La Paz-Itively Hot Peittävä kirkkaan pinkki melkein cremelakka, jossa aavistuksen hohtava sinertävä flash. Viileä ja kirkas sävy, ei kuitenkaa neon. Sävyn tummuudesta johtuen ei ole enää sokerisen karkkipinkki Barbie-sävy. Levittyy tasaisesti ja peittää kahdella kerroksella. Kuivuu nopeasti.
Suzi & the Lifeguard Peittävä vaaleanpunainen shimmerlakka. Sävy on neutraali tai aavistuksen viileä hopeanhohtoinen keskivaaleanpunainen. Kaunis, mutta melko tavanomainen sävy. Levittyy tasaisesti ja peittää kahdella kerroksella. Kuivuu nopeasti.

Misa

Wine Burgundy Kaunis, klassinen tumma viininpunainen shimmerlakka. Todella samansävyinen kuin OPIn Suzy Loves Sydney, mutta tämä ei vivahda valaistuksesta riippuen ruskeaan eikä violettiin vaan on valaistusesta riippumatta selvästi tumman viininpunainen. Levittyy todella hyvin ja kuivuu nopeasti. Peittää jo yhdellä kerroksella, mutta kaksi kerrosta on tarpeen, jotta värin syvyys tulee esiin. Upea sävy, joka kerää kohteliaisuuksia jopa ventovierailta (myös miehiltä ;D).
Sugar Daddy Valkoista/vaalean hopeaa pientä glitteriä läpikuultavan valkoisella pohjalla. Yhdellä kerroksella kivaa kimalletta toisen lakan päälle. Useammalla kerroksella en ole itse kokeillut, mutta olettaisin, että peittää kolmella kerroksella. Todella raikkaan oloinen glitterlakka, koska kimalle on hyvin vaaleaa, eikä niin metallinhohtoista kuin hopeiset glitterit. Tämä on enemmän timanttinen kuin metallinen. Levittyvyys ja kuivuminen todella hyvät.
Indescribable Peittävä raikkaan puhdas off-white vaalea cremelakka. Puhtaaseen valkoiseen verrattuna tässä on aavistus vaaleanpunaista, mutta yksinään näyttää melko valkoiselta. Levittyy tämäntyyppiseksi maalimaiseksi lakaksi todella hyvin ja tasaisesti. Peittävä jo kahdella kerroksella, mutta värikylläisyys saattaa vaatia kolme kerrosta mikäli kerrokset ovat ohuita. Kuivuu kohtuullisen hyvin.
Mar de Morado Peittävä pinkki cremelakka. Sävy on keskitumma, selvästi viileä sinertävä violettiin taittava pinkki. Sävy on jonkin verran murrettu, joten ei erityisen räikeä, mutta ei kyllä mitenkään hillitty tai tyylikäskään. Ei tavanomainen pinkki. Levittyy todella hyvin ja tasaisesti, kahdella kerroksella peittävä. Kuivuu nopeasti.
Camellia Destiny Semipeittävä pinkki cremelakka. Hyvin samantyyppinen kuin OPIn Kiss on the Chic, mutta aavistuksen tummempi, mutta kuitenkin vielä vaaleahko karkkipinkki. Levittyy tasaisesti, neljällä kerroksella vielä aavistuksen läpikuultava.
High Waist Hue Peittävä cremelakka. Sävy on murrettu maitokahvi/vaaleanpunainen. Taittaa enemmän ruskeaan kuin harmaaseen, mutta on silti selvästi viileä sävyltään. Hillitty ja luonnollinen sävy täydestä peittävyydestä huolimatta. Luonnollisuudesta huolimatta ei tylsä tai tavanomainen sävy. Levittyy todella hyvin ja tasaisesti. Kaksi kerrosta saattaa riittää, mutta kolmella täysin värikyllänen lopputulos. Kuivuu nopeasti.
Little Tease Melko peittävä, aavistuksen helmiäinen vaaleanpunainen lakka. Melko vaalea viileän pinkki sävy, joka taittaa siniseen. Kaunis, mutta melko tavanomainen sävy. Levittyy hyvin, mutta vaatii kolme kerrosta melkein peittävään lopputulokseen. Kuivuu hyvin.
No Shrinking Violetta Peittävä voimaaasti shimmerinen lakka. Keskivaalea vaaleanpunapohjainen lakka, joka hohtaa valosta ja katselukulmasta riippuen koralliseen ja kultaiseen tai vaaleanpunaisen violetinsinertävään. Yleisilme kuitenkin jonkinverran lämpimämmän puolella. Erikoinen ja todella kaunis sävy. Levittyy todella hyvin, yhdellä kerroksella vielä selvästi läpikuultava, mutta kahdella kerroksella yllättäen kuitenkin täysin peittävä. Kuivuu hyvin.

Seche

Seche Base Ridge Filling Base Coat Vaalea, helmiäsisävyinen aluslakka. Tasoittaa ja peittää kynnen värjäymiä jne., mutta ei mielestäni tasoita epätasaisuuksia kovinkaan paljon. Kuivuu nopeasti, mutta ei anna yhtä kestävää pohjaa kuin Creativen Stickey.
Seche Clear Base Coat Läpinäkyvä, nopeasti kuivuva aluslakka. Ei huono, mutta ei vedä vertoja Creativen Stickeylle.
Seche Vite Top Coat Kuivattaa lakkauksen todella nopeasti. Antaa hyvin kiiltoa ja kivan lasikuitumaisen pinnan kynsille. Paksunee  ajan myötä, kun tuotetta on vähemmän pullossa.
Seche Restore Thinner Toimiva ohentaja Seche Vitelle. En ole kokeillut muihin lakkoihin.
« Viimeksi muokattu: 28.03.09 - klo:21:30 kirjoittanut Kosmetiikkakissa »

Poissa Magia

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4644
Aloittelen listaa nyt, saatan jatkaa tarkemmilla kokemuksilla myöhemmin.

China Glaze Pääasiassa hyviä lakkoja, tosi halpoja, mutta pullo on minusta aika ruma. Joissakin on paksuhko koostumus.

Cheek to cheek: tosi läpikuultava vaaleanpunapunkki, jossa kultapinkkiä hohtoa. Tosi ohut koostumukseltaan ja peitoltaan.
White-kwik-silvr: kylmä valkoinen, jossa viileä shimmer sinisenä / vihreänä / hopeana. Kuivuu minusta aika hitaasti. Peittää suht hyvin.

Essie Kaunis yksinkertainen pullo, josta lakan väri tulee hyvin esiin. Useimmat kuivuvat nopeasti, koostumus ohut ja suti pieni ja ohut.

Pink is the link: Viileä vaaleanpunainen, tosi läpikuultava. Freesaukseen sopiva, luo geelikynsimäisen vaikutelman. Neljällä kerroksella saisi suht peittävää.
Short shorts: Kiva shokkipinkki, olisi saanut olla vieläkin kirkkaampi. Kuivuu ja kestää hyvin.

OPI Hyvä valikoima laadukkaita lakkoja. Tykkään enemmän vanhasta ohuesta siveltimestä kuin uudesta prowidesta.

Sensitive & peeling Nail envy: Kuivatti kynsiäni entisestään, ja aiheutti lisäliuskoittumista. Tuntui jotenkin tosi myrkyltä, en tykännyt yhtään. Ohut koostumus ja kiva kiilto kyllä.
Strawberry margarita: Lämmin mattapinkki, kiva varpaissa. Levittyy hyvin.

Orly Ei itselleni kovin tuttu merkki, huhupuheiden takia en ole pahemmin ostanut.

La vida loca: Räikeähkö fuksiapinkki hennolla sinisellä hohteella. Kiva karkkilakka varpaissa tämäkin, kuivuu suht nopsaan.

Zoya En ole oikein tutustunut tähänkään vielä.

Bijou: Pinkkioranssi hopeisella kimalteella ja hieman viileää hohtoa. Ohut koostumus, aika läpikuultava.

Poissa Lila

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5146
Täydennän sävyvalikoimaa vähitellen.

Kynteni ovat helppohoitoiset, ohuehkot mutta joustavat, sileäpintaiset, eivätkä värjäydy helposti. Parhaimmillaan lyhyehköinä tai puolipitkinä. Yli 5 mm:n kärki alkaa olla tälle kynsilaadulle jo liikaa. En koveta kynsiä ja aluslakka on käytössä todella harvoin. Värilakkojen lisäksi säännöllisessä käytössä joku kynsinauhaöljy, pikakuivattava päällyslakka ja käsivoide.

Lakkojen kesto ei ole minulle mikään tärkeä kriteeri, sillä todella harvoin pidän lakkaa kynsissä yli kolmea päivää. Eli kestosta tulee valitusta lähinnä silloin, kun lakkaus alkaa rapistua parin ekan päivän aikana.

Chanel
Lakkojen laatu on keskimäärin hyvä. Todella kivoja kausisävyjä. Kuitenkin ihan liian kallis, jotta viitsisin ostaa isompia määriä. Tykkään siitä, että neliöprofiilisessa pullossa on irrallinen päällyskorkki, sillä pienestä aluskorkista saa huomattavasti paremman otteen lakatessa.

Pink Mink: vaalea nudepersikka, jossa fuksia, hyvin hienojakoinen shimmeri. Tämä on ollut pitkään yksi suosikkini nudesävyistä. Yhdellä kerroksella kaunis läpikuultava lakkaus, kolmella kerroksella läpinäkymätön nudelakkaus, jossa on kuitenkin joku juju.

Rouge Noir: Todella tumma cremepunainen, yksi suosikkisävyistäni kautta aikain. Viheliäinen poistettava, sormenpäät jäävät helposti ihanan punajuurisävyisiksi...

Kaleidoscope: Aivan ihana vihreään shiftaava hopeasävy - suosikkini kaikista metallisävyistä. Olen hukannut lakan, enkä anna itselleni ikinä anteeksi. Kausituote, voi löytyä vielä eBaysta.

-----------------------

Opi
Keskimäärin erinomaisia lakkoja. Ottaisin kyllä mielelläni vähän pienemmän pakkauksen ja edullisemman hinnan... Mukavaa, että jonkinlainen sävyvalikoima on tarjolla Stokkalla ja Kickseissä, olen ollut vähän laiska tilailemaan lakkoja ulkomailta.

Pink Before You Leap
Sama koostumus kuin Pricesse's Rule:ssa, kuultava pohja, jossa runsaasti hopeista ja kristallista shimmeriä / mikroglitteriä. Pohjaväri on vanha roosa, vähän malvaankin vivahtava, mutta hyvin läpikuultava. Kaunis sävy, jota kannattaa vilkaista, vaikka ei niin olisikaan bling-bligin perään.

Time-less Is More
Pehmeä ja hyvin kuultava valkoinen, ei kuitenkaan varsinaisesti kellertävä. Itselleni sopii valkoinen päällyslakka ranskalaiseen ehkä parhaiten ja tämä on siihen täydellinen sävy, ei liian kova valkoinen.

Tickle My France-y
Ovela harmaabeige, nudesävyksi varsin kiinnostava. Tykkäisin varsin paljon, jos ei vaatisi kolmea kerrosta peittävään lopputulokseen.

Lincoln Park After Dark
Tumma punainen, lähes musta creme. Oli käytännössä hyvin samankaltainen Chanelin Rouge Noirin kanssa - ja annoinkin tämän lakan kaverille.

-----------------------

Essie
Toistaiseksi kokemusta on melko vähän. Levittyvyys on kaikissa kokeilemissani sävyissä ollut hyvä tai kohtuullinen, mutta kuivumisajassa ja sävyjen peittävyydessä on toivomisen varaa.


Quilty Pleasures
Pinkkiä, korallia ja häivähdys maitomaisuutta samassa paketissa, creme. Kirkkaiden ja heleiden punasävyjen ystävälle. Ei barbiemielleyhtymiä. Helppo levittää, mutta vaatii vähintään kolme kerrosta kunnon peittoon. Kuivuu hitaanpuoleisesti.

Steel-ing the Scene
Ruskealla taitettu hopea, lähes foil-tyyppinen pinta. Erittäin kaunis ja persoonallinen sävy, pakko-ostos metallinsävyjen ystävälle. Lakkaus hieman haasteellista, mutta ohuilla kerroksilla lakaten säästyy raidalliselta lopputulokselta. Kuivuu hitaanpuoleisesti. 2-3 kerrosta täydelliseen peittoon.

-----------------------

Color Club
Erinomainen hinta-laatusuhde ja upeita värejä. Melko uusi tuttavuus toistaiseksi, mutta kokeiltujen joukkoon ei ole mahtunut yhtään huonoa lakkaa.

-----------------------

Misa
Ainakin cremesävyt vaikuttavat olevan parasta A-luokkaa. Erinomainen levittyvyys ja runsaasti peittoa / pigmenttiä. Kivoja, ei niin tavallisia värejä!

Dirty Sexy Money
Aivan mahtava cremekoostumus, peittävä ja täysin raidaton jälki yhdellä kerroksella. Kuivuu ehkä hitaanpuoleisesti, mutta tuo yhden kerroksen riittävyys kompensoi kyllä tätä. Erikoinen, hieman savuinen viherturkoosi sävy, ehdoton vihreän ja sinisen lakan ystäville. En ole ihan varma väristä omassa käytössä, mutta laatu innostaa ehdottomasti kokeilemaan lisää.

Fashionista
Kaunis harmaalla ja beigellä murrettu keskilila creme. Erittäin kaunis sävy, onnistuu olemaan samalla tyylikäs ja särmikäs. Peittää parilla kerroksella helposti, mahdollisesti yhdelläkin vähän kikkaillen. Kuivuu kohtalaisen nopeasti.

-----------------------

LCN
Värilakat vaikuttavat ihan ok:lta, tosin minulla on vain pari. Hippulakkojen ystäville tiedoksi, että sarjasta löytyy soma hopeahologrammihippulakka, sävynumero G10.

-----------------------

Orly
Orlyn lakkoja on pitkään ollut myynnissä Stockmannilla. Melko hitaasti kuivuvia, mutta kestäviä lakkoja. Jostain syystä Orlyn värejä haukutaan useinkin, mutta itse olen löytänyt näistä monta suosikkia.

Lola Todella kaunis vaalea koralli creme, hyvin kirkas,  lähes neonsävy. Kesävärien parhaimmistoa.

Rock Candy Pullossa mitättömän näköinen viileä beige nude, jossa vihreä shimmeri. Kynsillä yhdelläkin kerroksella todella näyttävä multichrome (sini-vihreä-pinkki), kuitenkin täysin  läpikuultava ja ehkä parhaimmillaan kerrostettuna muiden lakkojen päälle. Hyvin käyttäytyvä shimmeri, helppo lakata siistiä jälkeä.

-----------------------

Zoya
Kokemusta on toistaiseksi melko vähän, mutta hyvältä vaikuttaa. Tykkään Zoyan ohuesta koostumuksesta ja siitä, että lakka kuivuu varsin nopeasti. Sarjassa on paljon kirkkaita ja tummia punaisia creme- ja jellysävyjä, jotka näyttävät silmääni todella houkuttelevilta. Kynsilakaksi varsin mieto tuoksu, myös pullo on kiva ja toimiva. Tutustun varmasti paremmin.

Freja Hiilenharmaa, jossa runsaasti hopeista shimmeriä. Kaunis.

Richelle Lämmin, pronssista ja ehkä vähän oliiviinkin viittaavaa vivahdetta sisältävä kultasävy. Sointuu kauniisti vaaleaan ja hieman oliiviin vivahtavaan ihooni. Suosikkini kultasävyistä kautta aikain. Kahdella kerroksella kaunis lopputulos, ja hile/shimmeri on mukavasti sen kokoista että lakkaa ei ole mahdoton poistaa.

Angel  Kuultava malvapinkki, jossa pinkkiä hienojakoista shimmeriä. Tummuusaste on ehkä turhan lähellä vaaleaa talvi-ihoani, voisi olla joko vähän vaaleampi tai tummempi. Pinta on melko kiilloton ilman päällyslakkaa. Kuitenkin kaunis, viileä nudesävy, kokeilen kesällä uudemman kerran. Yksi kerros voisi toimia osana ranskalaista, ohuistakin kerroksista saa tällä lakalla helposti raidattomia ja kauniita.

-----------------------

Nubar
Kokemusta toistaiseksi vasta kahdesta lakasta. Ainutlaatuisen hienoja värejä, etenkin glittereitä ja duochromeja.

Indigo Illusion Savunsininen / vihreä duochrome, myös pinkin ja violetin sävyjä. Ei ollut levittyvyydeltään ihan paras, jotenkin venyvää ja ohutta yhtä aikaa. Väri on kuitenkin aika spesiaali, ei välttämättä kuitenkaan ihan oma juttuni. Tykkäisin enemmän ilman tuota shiftausta vihreään.

Iced Licorice Luumunsävyinen jelly, jossa hopeaista, antiikkikultaista ja pronssista shimmeriä/glitteriä, taitaapa olla myös punaista mikroshimmeriä. Todella kaunis ja erikoinen väri. Laatukin tuntuu hyvältä, mutta pullon kannattaa antaa asettua kunnolla ennen käyttöä. Ravistelu saa lakan kökkööntymään lakatessa. Ikävähkö poistaa, ei kuitenkaan mahdoton. Kuivuu nopeasti ja kaksi kerrosta riittää.
« Viimeksi muokattu: 19.05.09 - klo:21:21 kirjoittanut Lila »
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

TanZka

 • Vieras
Orly Bonder: Tosi hyvä aluslakka jää tahmaiseksi jonka vuoksi värilakka tarttuu tosi hyvin siihen!! :) suosittelen kovasti.

Poshe Super-Fast Drying: Tosi hyvä päällylakka kuivuu tosi nopeasti vaikka laittaa värilakkaa kolmekin kerrosta. koristeet pysyvät poshella tosi hyvin!! huono puoli äkkiä paksuuntuva.. mutta onneksi sille jotain aina voi tehdä :)

Essie Good To Go: Hyvä perus päällylakka tosi hyvä pitävyys mutta kuivuminen vie kauemmin kuin poshella :)

Mavala: Mavadry tosi hyvä pikakuivattaja saa marketeilta. tosi hyvä laatuinen on voi verrata poshen pikakuivattajaan
« Viimeksi muokattu: 22.09.09 - klo:22:31 kirjoittanut TanZka »

Poissa RockQueen

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4197
Ostin Tallinnan Kaubamajasta LCN Nail Polishin, ja toi on kyllä todella hyvälaatuinen! Levittyy kauniisti ja pysyy tosi kauan hyvänä. Paljon parempi kuin OPI tai Essie.
Kerrostettu kihartuva hennapolkka
www.siameselipstick.com