Kirjoittaja Aihe: Kynsilakat ja kynsifriikkeily  (Luettu 289312 kertaa)

Poissa Lila

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 4877
Vs: Kynsilakat ja kynsifriikkeily
« Vastaus #840 : 01.01.19 - klo:11:26 »
Kävin läpi kynsilakkavarastot, heitin pois kaikki paksuuntuneet ja pahemmin kuivuneet tai muuten vaan huonosti säilyneet. Keräsin pussillisen myyntiin meneviä. Nyt alkaisi varasto olla siedettävän kokoinen. Yläkerrassa on pieni kenkälaatikollinen lakkoja, alakerrassa vähän pientä kenkälaatikkoa suurempi loota, jossa on myös kynsienhoitovälineet helposti saatavilla. Ehkä voisin myös leimasinsysteemit myydä / antaa pois, enpä juuri jaksa näpertää noilla. UV-geelit (muutama nudesävy, kuultava valkoinen, päällyslakat ja primerit) ovat omassa laatikossaan uunin ja tarvikkeiden kanssa. Nudesävyjä karsin lakkavarastosta, teen tuon geelipohjan käytännössä aina nudesävyisenä - lähinnä varpaan kynnet kaipaavat nudelakkaa toisinaan - ja jos nyt sitten jossain vaiheessa luovin pohjageelistä, niin Essien hoitavat nudesävyt tulevat tarpeeseen.


Tein vähän havaintoja lakoista, osalla näistä on ikää aika lailla. OPI:n lakkoja minulla on melko paljon, niissä oli yllättävän paljon paksuuntuneita ja kuivuneita. Etenkin glitterit näyttävät säilyvän tosi huonosti, mutta myös muissa väreissä oli kuivahtaneita PALJON. Opin lakkoja en tule jatkossa ostamaan.


Nubarin lakat ja osa Essieistä, China Glazeista ja Color Clubeista erottuu melko pahasti - mutta sekoittamalla koostumuksen saa palautumaan ja lakat toimivat hyvin vanhanakin. Näissä ei tainnut olla yhtäkään kuivunutta.


Misan lakoista useampi on muuttunut iän myötä todella hitaasti kuivuvaksi  :o  - tämä vähän harmittaa, sillä mukana oli monta suosikkisävyä ja uutena näiden lakkojen laatu on ollut tosi mahtava. Misaa ei taida enää olla olemassa, joten voi voi.


Kaksi vanhaa Deborah Lippmanin glitteriä ovat koostumukseltaan kuin uusia.


Zoyan lakkojen säilyvyys näyttää olevan ihan omaa luokkaansa, ei kuivumista, erottuminen varsin vähäistä ja kaikissa sävyissä sitä ei ole ollenkaan.


Samoin Orlyn lakat ovat hyvässä kunnossa, näitä ei tosin ole varastossa kovin monta. Halpismerkeistä todella hyvässä kuosissa ovat Barry M:t ja H&M:t, se puolipallon muotoinen pullo. Mavaloissa erottumista, mutta pieni pullo on yllättävän hyvä, ei yhtään kuivunutta.
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.