Kirjoittaja Aihe: Neulaushoito kotona  (Luettu 41724 kertaa)

Poissa Lila

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5045
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #60 : 24.09.10 - klo:15:14 »
En osaa sanoa raskausarpien tilanteesta oikeastaan mitään... ...mutta polven leikkausarpi on siistiytynyt neulauksen ansiosta jonkin verran. Etenkin ommelten jättämät jäljet ovat häivyttyneet ja ehkä jopa varsinaisen arven ohuemmat osat ovat huomaamattomampia. Meinaan neulailla tämän talven - ja "jälkeen" kuvia sitten ensi kesän jälkeen. Ei taida olla ihan turhaa hommaa - vaikka ei aivan vaivatonta eikä kivutonta.
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

Trillian

 • Vieras
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #61 : 27.09.10 - klo:13:27 »
Lila, oletko huomannut muuten ihon kunnossa muutosta neulauksen aloittamisen jälkeen? Mulla on rullat edelleen paketeissa, hirveällä kiireellä ne silloin tilasin ja näin siinä sitten kävi.  ;D Ne askorbiinihapotkin on varmaan menneet jo vanhaksi, kai niissä joku parasta ennen -päiväys on... No, hyvin suunniteltu on puoleksi tehty.  ::)

Trillian

 • Vieras
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #62 : 03.01.11 - klo:02:05 »
Anteeksi kaksi peräkkäistä viestiä, mutta halusin nostaa tätä ketjua ja kertoa samalla omasta tilanteesta...

En ole vieläkään saanut aikaiseksi avata neulausrullia.  ;D Mutta! Järkytän maha-alueen raskausarpirykelmää parhaillaan Avitcidillä, nyt olen noin viikon käyttänyt säännöllisesti aamuin illoin ja etenkin navan ympäriltä iho on kyllä kuoriutunut melkeinpä vereslihalle ja muutenkin on herkkänä... Netistä (jonkun Lilan suositteleman linkin takaa) tilaamani Infadolan-voidetuubit on vielä avaamatta ja päiväystä näyttäisi olevan jäljellä pari vuotta, eli seuraavaksi varmaan siirryn noihin miedompiin retinolituotteisiin ja samalla totutan kasvoja ja muita hoidettavia alueita ainakin parin päivän ajan. Suunnitelmissa on siis tehdä ensimmäinen rullaus jo todennäköisesti ensi perjantaina jos mitään menoa ei viikonlopulle osu. Ajattelin rullata ensin näkymättömissä olevia alueita edellisenä päivänä jotta saisin vähän osviittaa siitä, kuinka kovan shokin ihoni saa. Vaikka eihän vartalon ja kasvojen alueen herkkyyttä varmaan voikaan suoraan verrata keskenään.


Poissa Lila

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5045
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #63 : 04.01.11 - klo:10:43 »
No huh, enpäs ole huomannut!

Tosiaan piikittelin polven arpea viime talvena ja rullailin alaselän raskausarpia. Polven arpi koheni jonkin verran, iho on etenkin arven ohuimmista kohdista selvästi paremman näköinen. Kasvojakin vähän rullailin, mutta se on minusta niin epämiellyttävää, että en osaa sanoa jatkanko. Vartalon rullauskin on ollut tauolla, liikuntaharrastus on tänä talvena ollut niin aktiivisessa tilassa, että toipumisaikaa polvelle ja selälle on ollut tosi huonosti. Kokemukset tuon polven arven kanssa houkuttelisivat kyllä piikittämään sen vielä muutamaan kertaan!

Raskausarvet erottuvat kyllä edelleen enkä osaa sanoa onko niissä muutosta. Olisi kiva jos voisin piikitellä niitäkin kohdistetummin...
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

Poissa Tohtori Sykerö

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 182
 • HC-hiussekoilija + kotikemisti
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #64 : 23.02.11 - klo:13:16 »
Hei onko kellään mitään tietoa, että onko olemassa jotain luonnonkosmetiikkatuotetta tai edes vähän luonnollisempaa vaihtoehtoa synteettisille retinolivoiteille, jota voisi käyttää neulaushoidon kaverina? Eniten mua kyrpii se, että kaikissa retinolituotteissa näyttää olevan niin pirusti kaiken maailman parabeebeja, ja niitä välttelen kuin ruttoa. Onko millään luonnonkosmetiikkasarjalla jotain edes suht tehokasta vitamiinivoidetta joka toimis ihon neulauksen jälkeen, tai onko olemassa edes mitään sellaista retinolituotetta, jonka inci olisi parabeeniton ja mahdollisimman myrkytön? Olisin mycket happy kaikista vinkeistä!
Kutakuinkin 1b M ii - kuontalo, jossa chelsea cut -tyyppinen leikkaus. Värjätty rehuilla sinimustaksi. Kasvattelu käynnissä, tavoitteena klassinen bob.

Poissa Tuikku

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 69
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #65 : 01.04.11 - klo:10:47 »
Lila, en kahlannut koko ketjua mutta kiinnostaisi vielä kokemuksistasi tietää (ja muiltakin pitkänmatkan rullaajilta),eli neulojen pituudesta ja kasvojen tuloksista.

Oletko tehnyt rullausta, jotta saat aineita imeytettyä (alle 0,75 neulat) vai rullannut sen pienen "kudosvaurion" aikaansaamiseksi syvemmissä ihokerroksissa (yli 0,75 neulat)? Itseäni kiinnostaisi juuri tuo rullauksen syvempien ihokerrosten uusiutumista kiihdyttävä vaikutus eli pitkät neulat. Mutta pelkään myös että tarvittava neulapituus olisi niin ikävän tuntuinen ettei sitä sitten kuitenkaan kotona oikein kykenisi tekemään.Siksi kiinnostaisi tietää tuloksistanne ja siis kasvoissa.

Poissa Lila

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 5045
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #66 : 16.04.11 - klo:11:28 »
Kokeilin kasvojen rullausta 1 mm:n neuloilla - ja se on kyllä todella epämiellyttävää. Minulla on vielä korkea kipukynnys, mutta silti epäilen, että en pysty tuota jatkamaan. Pystyisin varmaankin sietämään tuota toisen käsittelemänä, mutta itsensä pakottaminen siihen on vähän liikaa...

Mutta esim. alaselässä pitkät neulat on ihan helppo kestää.

Mitä noihin hoitotuotteisiin tulee, niin ainakin lyhyiden neulojen parina voi kokeilla C-vitamiinia (askorbiinihappoa) - sitä kun saa ihan sellaisenaan niin ei tule imeytettyä ihoon mitään ylimääräistä. Jossain neulausvideollakin taisi olla C-vitamiininaamion käytöstä. Öljyjen tms. käyttö ei minusta kuulosta järkevältä, niillähän ei pyritä varsinaisesti vaikuttamaan ihon toimintaan, vaan rakentamaan ja vahvistamaan ihon pinnan lipidikalvoa. Joitain luonnollisia tehoseerumeita / antioksidanttivoiteita voi varmasti kokeilla, etenkin lyhyiden neulojen kanssa. Tykkään itse kovasti Nutri Biotic:in Super Serumista - vaikka iHerbissä mainitaan sen sisältävän parabeeneja, uudessa versiossa niitä ei ole - ja se on ollut toimituksessa jo useamman kuukauden.

Sama itseänikin noissa retinolituotteissa häiritsee.
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

Poissa Kosmetiikkakissa

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 711
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #67 : 16.04.11 - klo:18:33 »
Itseäni kiinnostaisi juuri tuo rullauksen syvempien ihokerrosten uusiutumista kiihdyttävä vaikutus eli pitkät neulat. Mutta pelkään myös että tarvittava neulapituus olisi niin ikävän tuntuinen ettei sitä sitten kuitenkaan kotona oikein kykenisi tekemään.

Kokeilin kasvojen rullausta 1 mm:n neuloilla - ja se on kyllä todella epämiellyttävää. Minulla on vielä korkea kipukynnys, mutta silti epäilen, että en pysty tuota jatkamaan. Pystyisin varmaankin sietämään tuota toisen käsittelemänä, mutta itsensä pakottaminen siihen on vähän liikaa...

Tässä kannattaa huomioida myös se minkä paksuisia neulat ovat. Paksummat neulat sattuvat käsittääkseni selkeästi enemmän ja samaten tylsemmät neulat ovat kivuliaampia käyttää kuin terävämmät ja neulan muodolla voi myös olla vaikutusta (pyöreä vs. tähtimäinen).

Itse olen neulannut kasvojani 1 mm telalla, eikä se mielestäni satu. Iholla tuntuu lähinnä pientä nipisteyä, mutta ei varsinaisesti kipua. Ihoni ei ole erityisen paksu ja kivunsietokykyni kasvojen alueen jutuissa (mekaaninen puhdistus tms.) lienee varsin keskitasoa. Olen neulannut myös varsin läheltä silmää silmien alapuolelta ja myös luomelta liikkuvaa luomea ja ihan luomivakoa lukuunottamatta. Ja puudutusta en siis ole käyttänyt.

Noista nelauksen yhteydessä käytettävistä tuotteista olen samaa mieltä Lilan kanssa, että esim. askorbiinihappoa veteen liuotettuna tms. missä ei ole mitään ylimääräistä (liuosta tehtäessä desinfioidut välineet ym. huolellisuus hygieniassa). Öljyjä en itse myöskään käyttäisi, kun niitähän halutaan imeytyvän ihan vaan sarveiskerroksen pintaan, eikä mitenkään syvemmällä. Öljyä käyttäisin vasta neulauksen aiheuttamien kanavien sulkeuduttua. Parabeeneista sen verran, että eivät varmaan ole erityisen vaarallisia neulauksen yhteydessä, kun ovathan ne sallittuja elintarvikkeidenkin säilöntäaineina. (Eri asia sitten onko niitä mielekästä syödä, mutta tuskin kuitenkaan erityisen vaarallista pienissä määrin harvoin käytettynä.)

Poissa ellen

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4872
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #68 : 25.10.11 - klo:17:07 »
En ole pitkään aikaan rullaillut, mutta nyt kaivoin rullan esiin ja käsittelin kasvot. Haluaisin käsitellä kasvot TCA-kuorinnalla, mutta koska kuorinta tekee kotoa poistumisen mahdottomaksi ainakin viikon ajaksi, enkä halua keskeyttää salitreenejä, niin siksi kokeilen nyt rullata kasvoja aktiivisemmin, koska rullaus ei vaadi niin pitkää "sairaslomaa" ja toivon mukaan lopputulos olisi useamman rullauskerran jälkeen edes hitunen TCA-kuorinnan lopputuloksesta.

Käytössä on 1,5 mm:n piikkirulla, jota käytän melko kivuttomasti koko kasvoille. Vain otsan käsittely saa silmät vettymään ikävästä pistelytunteesta, mutta muuten kasvojen käsittely ei ole pahakaan kokemus ja sain otsankin käsiteltyä kokonaan.

Nyt laitoin ensimmäistä kertaa rullauksen jälkeen kasvoille Life Flo Healthin retinolivoidetta ja odotin kamalaa kirvelyä, mutta voide ei onneksi kirvele kasvoja paljon yhtään. Voiteen INCI:

Purified water, aloe barbadensis, glycerin, butyrospermum parkii (shea butter), stearic acid, lecithin, caprylic/capric triglyceride, retinol, glyceryl stearate, phenoxyethanol, cholecalciferol (vit D3), camellia sinensis (green tea) extract, sodium benzoate, potassium sorbate, glucuronolactone, sodium bicarbonate, tocopherol (vit E), blend of essential oils, and ascorbyl palmitate (vit C)

Karitevoitahan tuossa on aika paljon, joten toivon, ettei iho ja neulojen aiheuttamat kanavat mene tukkoon voiteesta.

Poissa juuriska

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 541
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #69 : 19.11.12 - klo:08:40 »
Heh, apina heitetty selästä!  :D Neulasin eilen illalla ensimmäisen kerran, vaikka neulausrulla onkin ollut kaapissa jo muutaman vuoden. 0,5 millin piikit ei sattuneet yhtään ja nyt aamulla on vain lievää punoitusta neulatuissa kohdissa. Ohjeissa kielletään laittamasta meikkiä kasvoille 2-3 päivään, mutta oletteko noudattaneet tätä ohjetta?
5 dollarin alekoodi iHerbistä ensi kertaa tilaaville: VAM480.

Poissa caessa

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 979
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #70 : 19.03.16 - klo:18:13 »
Heii, mua on kiinnostanut jo pidemmän aikaa tää neulaus! Etenkin kun on niin järkyttävissä hinnoissa hoitona tehtynä.

Mulla on aika rumat 7 kk vanhat arvet jalassa. Mietin saisiko niitä hoidettua neulaamalla? Mistä rulla kannattaisi hankkia ja mistäs tuo c-vitamiini/neulaukseen sopiva litku? Voisikohan neulauksen jälkeen jalkaan laittaa kevyesti sideharsoa suojaksi? Auttakaa naista mäessä! Olen jo vakavissani harkinnut laser/neulaushoitoa noihin arpiin, sen verran harmillisia ovat. Ehkä tatuointia päälle jos ei muu auta...

Poissa caessa

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 979
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #71 : 21.03.16 - klo:15:13 »
Sori toinen viesti heti perään.

Mutta varasinpa nyt noille jalan arville ihan mikroneulaukseen ajan. Täällä ei tainnut muuten olla neulauksesta keskustelua missään? Auttaakohan neulaus isompiin arpiin?

Poissa caessa

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 979
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #72 : 24.03.16 - klo:12:04 »
Neulauksessa käyty. Jalkaan laitettiin puudutusvoidetta ja näytti aika rankalta käsittely, kun jyrksytettiin menemään aika kovalla kädellä. Käytettiin rollerin sijaan Dermapenia. Sain kotiin rollerin, jolla voin itse käsitellä jalkaa. Ajattelin kyllä varovaisesti kokeilla kasvoillekin, kun tuossa on 0,5 mm piikit.

Poissa Od3ssa

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 2452
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #73 : 20.03.17 - klo:14:28 »
Muahan alkoi tämä neulaushoito kiinnostaa. Tuli joku aika sitten hommattua 0,5mm:n rulla, joka on käyttämättömänä kaapissa, mutta nyt kun tuntuu, että iho kaipais jotain piristysruisketta, niin aloin katselemaan ohjeita netistä. Tilasin myös 0,2mm:n telan ja jotain seerumia swissclinic-nettikaupasta. En edes kuvittele, että arville ja laajentuneille ihohuokosille katoamistemppua tapahtuisi, mutta tosiaan jonkinlainen virkistyminen tälle samealle naamalle olisi kiva.

Luin myös useasta paikasta, että jo seuraavana päivänä vois meikkiä laittaa, varmaankin hyvin onnistuukin noilla lyhyemmillä piikeillä käsitellessä. Vielä tarvisin jonkun ohjeen for dummies, jossa on käsitelty kaikki a- ja c-vitamiininivoiteet, mitä ja miten kannattaa laittaa, mitä ei kannata laittaa ::) Esim. tuo askorbiinihappo, jos ostan apteekista, sekoitanko vain veden kanssa yhteen ja levitän kasvoille saman tien.. aargh, on niiiin paljon kysymyksiä, vai menenkö vain mutu-tuntumalla 0_0
Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä. Siinä on haavetta kylliksi yhdelle elämälle. - Tommy Tabermann

Poissa bubbs

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1506
Vs: Neulaushoito kotona
« Vastaus #74 : 29.03.17 - klo:00:48 »
Mun ihoni on jotenkin ihmeen muhkurainen, ihohuokoset on laakeita ja isoja ja kaikkinensa ihonpinta on möykkyinen ja epäsiisti, eikä siihen ole koskaan mikään tuote juuri muutosta tehnyt. Auttaisikohan tuo neulominen..

Onko caessan arvet haalenneet neuloessa, entä muilla? Miehellä on jaloissa mun mielestä varsin huomaamattomat, mutta häntä itseään vaivaavat arvet junaonnettomuudesta parin vuosikymmenen takaa. Arpialueet ovat samanväristä ihoa kuin muutenkin, mutta sellaista outoa sileää, kuin siinä olisi joku muovikerros päällä. Nämä alueet ovat aika laajoja. Niissä ei myöskään kasva karvoja, mutta mies ei kyllä muutenkaan ole mikään karvajalka. Voikohan näin vanhat arvet olla vielä hoidettavissa?