Kirjoittaja Aihe: Värikriisi :/  (Luettu 781435 kertaa)

Poissa Sway

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 165
Vs: Värikriisi :/
« Vastaus #1470 : 02.04.18 - klo:10:30 »
Auttakkee! Kävin viikolla kampaajalla, ja tummanruskeaan hiukseen päästettiin tavoitella ruusukullan väristä latvustoa. No ei onnistunut, tää on ihan kamala. Tyvestä värjättiin tummaksi mutta latvasta tuli punainen. En tarkkaan tiedä että mitä taittoja tms laittoi, ennen ekaa pesua tukka oli ihan ok mutta sitten sieltä paljastui ihan perus punainen latva. En tykkää yhtään, raja tumman juuren ja punaisen latvan välillä on tosi tökerö. Heitin eilen latvaan rialin vaalennusvoiteen ajatuksena saada latvaa vähän vaaleammaksi jotta voisin sävyttää tän jollain. No tulihan latvasta ehkä vähäsen oranssimpi, ai että on ihana. Mutta mitä tähän uskaltaa laittaa? Saanko tätä mitenkään esim ruskeaksi?😣 ps.laittaisin kuvan tähän mutta en jostain syystä saa liitettyä.
Kosmetiikkahörhö.

Poissa Morrigan

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1257
Vs: Värikriisi :/
« Vastaus #1471 : 02.04.18 - klo:21:21 »
^Saahan sen ruskeaksi ihan värjäämällä, mutta mitäs jos kokeilisit ensihätään vaikka ruskeaa KC:n colormaskia?
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.

Poissa millamagia

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 107
Vs: Värikriisi :/
« Vastaus #1472 : 30.07.18 - klo:13:55 »
Laitoin noin kk. sitten hiuksiin jotka puoleen selkään niin punaista hennaa, sen jälkeen laitettu vaaleanruskeaa hiuksiin. Nyt hiukset sekaväriset ja sävy ei kovin kaunis. Oma väri on vaaleahko, Miten saan tämän punertavan värin pois hiuksista? Tummemmaksi en halua värjätä enää.

Poissa ellen

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4884
Vs: Värikriisi :/
« Vastaus #1473 : 18.02.19 - klo:20:50 »
Kävin muutama päivä sitten kampaajalla, enkä tiedä mitä hiuksille tapahtui. Haluan aina todella kylmän sävyn hiuksiin, mutta raidoista ja muista hiuksista tuli mielestäni liian lämpimän sävyiset. Mietin, että sisälsikö pesupaikalla käytetty sävy liian tuhtia hapetetta, sillä myös oman väriset hiukset ovat vaalentuneet melko paljon ja ovat nyt selvästi lämpimämmän/keltaisemman väriset. Vaikka pidänkin tästä yleisesti entistä vaaleammasta sävystä, minua harmittaa hiusten kellertävyys ja se, että kaikki hiukset ovat vaalentuneet, eivät vain raidoitetut hiukset. Tällöin tummemman, oman värisen juurikasvun kasvaessa väriero värjättyyn hiukseen tulee olemaan selkeämpi kuin aiemmin, mikä harmittaa kovasti, koska ennen pidempikään juurikasvu ei juuri haitannut/näkynyt liikaa.

Pesupaikalla laitettu viileä sävy peseytyi pois ehkä kahden pesun jälkeen, se ei pysynyt tällä kertaa hiuksissa juuri ollenkaan.

Voiko tälle tilanteelle enää tehdä mitään niin, etteivät hiukset vaurioidu entisestään? Tietenkään en voi saada oman värisiä, tummempia hiuksia takaisin, mutta voiko väistämättömästi esiin tulevaa juurikasvua yrittää pehmentää jotenkin, esim. smudge roots -, shadow roots - tai reverse ombre - tekniikoilla? Käytän Olaplexin kakkosainetta kotona hiusvaurioiden korjaamiseen, kampaajalla en raaski ostaa lisäpalveluna Olaplexiä, koska on sen verran hintava käyttämässäni kampaamossa.

Olen laittanut kampaamoon sähköpostia asiasta, vielä en ole saanut vastausta. Häätyy varmaan alkaa soitella sinne päin, jos eivät vastaa pian.