Kirjoittaja Aihe: Colour B4  (Luettu 179734 kertaa)

Poissa Ice

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4340
 • Think fast, look alive
Vs: Colour B4
« Vastaus #300 : 31.10.14 - klo:12:05 »
Tämän töhnän järkyttävä haju on seurannut minua nyt reilun kuukauden, puskee aina pintaan kun hiukset kastuvat. Toimi kyllä, 2-3 asteiseksi ellutelluista ja kestovärjätyistä kahdella käsittelyllä tasoon 6-7.
Somewhere there's a rainbow with a pot of gold
But by the time you get there, it's been taken and sold.

Poissa bast

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1803
Vs: Colour B4
« Vastaus #301 : 23.11.14 - klo:14:38 »
Onko kukaan onnistuneesti poistanut pinkkiä suoraväriä millään näistä aineista?
Iherb ensitilaajan $5-10 alennus koodilla ITI977

Poissa SC

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 512
Vs: Colour B4
« Vastaus #302 : 16.12.14 - klo:20:24 »
^ Itse sain kerran pinkin hiusvärin muuttumaan persikan/oranssin väriseksi hunajavaalennuksilla/muhitteluilla. Sitten alkoi värinpoistokin tepsiä paremmin, Colour B4 en ole pinkkiin väriin kokeillut.

Uskaltaako hopeashampoota käyttää Colour B4 käsittelyn jälkeen vai jämähtääkö tukka violetiksi? KC Color Mask Silveriä kokeilin, mutta se ei tehnyt värille mitään kun tukka on vielä vahvasti keltainen. Ajattelin tehdä toisen B4 käsittelyn kun on aikaa ja katsoa pitääkö tehdä vielä jotakin. Tukassa oli siis 1x oranssi kestoväri ja 1x tummahkon ruskea kestoväri.
1aFMii, kasvatus käynnissä
<3 TT, vauvashampoo, kookosöljy

Poissa bast

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1803
Vs: Colour B4
« Vastaus #303 : 16.12.14 - klo:23:30 »
^ Kiitos vinkistä, pitää vielä sitäkin kokeilla. On kyllä tosi tiukassa tämä väri.
Iherb ensitilaajan $5-10 alennus koodilla ITI977

Elsis

 • Vieras
Vs: Colour B4
« Vastaus #304 : 12.03.15 - klo:15:14 »
Tilasin eBaysta viikko sitten kaksi pakettia vahvempaa Colour B4:a ja ne saapuivat eilen... Arvaatte varmaan, että oli pakko päästä heti testaamaan   ;D

Taustatietoa sen verran, että minulla on hiukan olkapäiden alapuolelle ulottuvat hiukset, joiden oma väri on jotain 5-6 luokkaa. Viime syksynä tilanne oli se, että hiukseni olivat kokonaisuudessaan värjäämättömät. Periaatteessa väri oli ainakin luonnonvalossa tosi kiva, mutta päädyin sitten kuitenkin lyhyen harkinnan jälkeen värjäyttämään hiukset kampaajalla tummemmaksi. Kampaaja taisi käyttää Goldwellin kestoväriä ja sävyn piti olla vain hiukan omaani tummempi, mutta melkein mustaltahan se lopputulos sitten kuitenkin näytti ja vaikka oma väri onkin aika tumma, päädyin silti värjäilemään juurikasvua parin kuukauden välein... Hellou värjäyskierre, taas kerran  :-\ Kuluneen reilun puolen vuoden aikana ehdin värjäämään juurikasvun kahdesti Schwarzkopfin Million Color 3.0 ja kerran Recital Preferencen kolmosella. Keskitin värin juurikasvuun, mutta kyllähän sitä väkisin muuallekin hiuksiin jonkin verran kulkeutui. Viimeisimmästä värjäyskerrasta oli kulunut pari viikkoa, kun eilen laitoin ensimmäisen paketin Color B4:a päähäni.

Vaikka mitään järkyttäviä värikerrostumia hiuksissani ei ollutkaan, epäilin jo ennakkoon että kovin helposti hiukseni eivät tulisi väristä luopumaan... Ja niinhän siinä kävikin. Annoin B4:n vaikuttaa n. 1,5 tuntia muovikelmulla ja pyyhkeellä peitettynä ohjeistetun tunnin sijaan. Lopputulos on hyvinkin mielenkiintoinen: Juuresta noin sentin verran omaa väriä, sitten n. kolmen sentin pätkä oranssia ja loput tummaa punaruskeaa (ehkä 4?). Nice  :T Nyt kaipaisinkin mielipiteitä siihen, mitä teen seuraavaksi. Tarkoitukseni on hakeutua kampaajan hoiviin n. parin kuukauden päästä, mutta sitä ennen tahtoisin kuitenkin saada kaiken ylimääräisen tummuuden hiuksistani pois, jotta haluamani lopputulos olisi mahdollinen. Tämän kahden kuukauden aikana ajattelin kasvatella lisää omaa väriäni näkyviin, jotta kampaajan olisi helpompi löytää tuo sama sävy pituuksiinkin. Lisäksi olisi kiva, jos kampaajan onnistuisi tehdä myös hiukan vaaleampia osuuksia, koska niitä tulee hiuksiini luonnostaankin etenkin kesällä. Eli tavoitteena tuon kampaajareissun jälkeen olisi mahdollisimman luonnollinen lopputulos, hiukan paranneltuna vain.

1. Onko jollain tietoa siitä, voiko tuolla vaikutusajan pidentämisellä olla huonojakin seurauksia? Alkavatko väripigmentit hiljalleen kiinnittyä takaisin, jos ainetta pitää liian pitkään päässä?
2. Uskallanko levittää tuon toisekin purkin koko päähän, vai pitäisikö minun varoa (hankalaa!) tuota n. 4 sentin pätkää juuresta, joka on jo nyt vaalentunut vähintäänkin sopivalle tasolle? Ei kai se kaiken järjen mukaan enää lisää voi vaalentua?
3. Koska haaveilemani lopputulos on enemmänkin tuhkaisen ruskea vaaleilla raidoilla, muodostunee hiusten tämänhetkinen punaisuus ongelmaksi. Voinko tehdä asialle jotain itse ennen tuota kampaamoreissua, vai annanko vain olla ja jätän koko sotkun kampaajani selviteltäväksi? :D
4. Kannattaako tuo toinen paketti laittaa päähän heti edellisen perään vai olisiko parempi ensin odotella ja katsoa mahdollinen tummuminen? Huuhtelin kyllä yliaikaa ja käytin syväpuhdistavaa vielä lopuksi pari kertaa, mutta huolestuttaa silti alkaako väri tummua takaisin.

t. Epätoivoinen amatööri   ::)
« Viimeksi muokattu: 12.03.15 - klo:19:41 kirjoittanut Elsis »

Poissa Kristiina

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1254
Vs: Colour B4
« Vastaus #305 : 22.03.15 - klo:20:18 »
Laitoin Colour B4 (vahvemman) hiuksiini. Yksi paketti riitti juuri, vaikka hiukseni ovat keskipituiset (hiusta on paljon.) Ainetta ei ollut mitenkään paljoa ainakaan omalle hiuslaadulleni.

Annoin vaikuttaa 25 min. Lähtökohta oli punertavat keskiruskeat hiukset (värjätty Poly Color sävyllä vaaleanruskea). Ennen tätä vaaleanruskeaa väriä oli tummanvaalea, punertava väri vaaleilla raidoilla. Pohjalla oli värinpoistoja ja vaalennuksia, ruskeaa kevytväriä ei ole kuin kerran laitettu. Huomasin, että Colour B4 alkoi vaikuttamaan heti hiuksissa; vaalenemista alkoi tapahtumaan tosi pian. Hiukset näyttivät oransseilta, ja olin harmissani, että taasko tämä oranssi sävy tuli esiin.

Vaikutusajan päätyttyä huuhtelin hiuksia 10 min lämpimällä vedellä, sen jälkeen vaahdotin kolme kertaa paketin C-aineella. Kaksi kertaa olisi riittänyt, mutta ainetta oli sen verran paljon, joten käytin kaikki. Pesin vielä syväpuhdistavalla shampoolla, ja laitoin hoitoaineen 10 min ajaksi.

Hiuksia lähti jonkin verran, mutta ei todellakaan siinä määrin, mitä värinpoistossa lähtee. Aine ei kirvellyt, eikä mielestäni haissut niin pahalle, mitä olen lukenut. Kun huuhtelin hiuksia C-aineella, huomasin, että hiusten väri alkoi muuttua. Oranssi väri katosi. Tulos on todella hyvä; keskivaalea hiusväri ilman punerrusta. Tämä on lähellä omaa hiusväriäni. Olen kyllä todella tyytyväinen Colour B4:jään, ja olisi pitänyt kokeilla tätä aikaisemmin. Luulin, että joutuisin laittamaan tähän päälle hiusvärin tasoittamaan, mutta tulos on niin hyvä, ettei tarvitse.

Joillakin on lähtenyt väri tummumaan takaisin. Jos tapahtuu niin, niin laitanko toisen Colour B4:jän? Vai onko tuo tummuminen ollut seurausta siitä, että on laitettu hiusväri liian nopeasti Colour B4:jän jälkeen.

heidia

 • Vieras
Vs: Colour B4
« Vastaus #306 : 24.03.15 - klo:11:11 »
Tässä istuskelen aine päässä. Paljon yrittäny lueskella itse herra Scott Cornwallin vastauksia ihmisten kysymyksiin koskien tuotetta. En nyt jaksanut alkaa lukemaan koko tätä ketjua läpi, mutta herran kirjoituksista olen ainakin sen oppninu et kannattaa ensimmäisen pesun jälkeen kuivata hiukset lämpimällä teholla vähintään 90% kuivaksi ja tämän jälkeen taas huuhtelemaan.

Saa nähdä minkälainen pää tulee kun juurikasvuakin on jo aika mukavasta ja tällä hetkellä aine on vaikuttanut latvoissa puolisen tuntia....

heidia

 • Vieras
Vs: Colour B4
« Vastaus #307 : 24.03.15 - klo:11:18 »
Joillakin on lähtenyt väri tummumaan takaisin. Jos tapahtuu niin, niin laitanko toisen Colour B4:jän? Vai onko tuo tummuminen ollut seurausta siitä, että on laitettu hiusväri liian nopeasti Colour B4:jän jälkeen.

Tässä herran vastaus tummumiseen :)

"The biggest reason the colour will re-oxidize is because it hasn't been rinsed long enough. Although users feel they have rinsed for ages - what feels like 10 minutes can actually be 3! It's a very long and boring process. In fact, my best tip for rinsing it to stand in the shower and do it.

Re-oxidation seems also to occur on hair which is full and thick and it's possible this hair is holding onto the colour molecules. What can sometimes happen with thick hair is when the product is rinsed the water pushes the colour molecules deeper inside the hair. Because the hair then gets flooded with more water those colour molecules become trapped deep inside the hair. Over several days (or subsequant washes) the colour molecules are drawn back out and re-oxidize when the air hits them. In all my experience, I have found re-oxidation tends to happen on hair which was previously lightened (prior to the unwated colour being applied). When the hair colour re-oxidizes it seems to never go darker than the natural (original) hair colour. My thinking is, that possibly lightened hair has gaps in it from being bleached and stripped of pigment. These shrunken colour molecules possibly fill these gaps when being rinsed. When the colour re-oxidizes it matches the natural depth of the hair.

My best tip to prevent re-oxidation (if your hair is prone to doing it - and remember not all hair types are). Is to rinse and buffer the hair for around 7 minutes. However, then towel off and blast dry with a hairdryer on a warm (not hot) heat setting. When the hair is 90% dry (at least) go back and buffer and rinse again for a further 5 minutes.

By drying the hair mid-rinse, you are drawing out that water which could be trapping those colour molecules inside the hair and allowing the 2nd rinsing stage to effectively remove those trapped colour molecules.

After you have done this, for the next 7 days use a simple shampoo such as Baby Shampoo and do not re-colour your hair. You need to make sure all those old colour pigments are gone before using your previous shampoo or re-colouring. If you re-colour and there are old colour molecules trapped inside the hair - the peroxide in the new colour will oxidize them and cause your finished colour result to appear much darker than you had hoped.

It is an unfortunate fact that for whatever reasons, some hairtypes are more prone to re-oxidizing than others. If you want to double process the hair with B4 you can. Simply follow the above instructions. Wait 7 days (using only a mild shampoo in between) and then apply Regular Strength on the 7th day. This will go back into the hair and take away any molecules that re-oxidized. However, its incredibly rare the hair goes more than a shade or so darker with re-oxidation. It just tends to show up darker on (particularly) previously highlighted hair, as it mutes down all the blonde.

Regards

Scott"

Poissa Kristiina

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1254
Vs: Colour B4
« Vastaus #308 : 28.03.15 - klo:10:17 »
Tein toisen Colour B4-käsittelyn. Väriä lähti noin kahden asteen verran pois. Latvat ovat tummemmat kuin tyvi, mutta ei huomattavasti. Odottelen 2-3 viikkoa, ja käyn sitten tasoittamassa väriä kampaajalla.

Maisie

 • Vieras
Vs: Colour B4
« Vastaus #309 : 19.05.15 - klo:23:37 »
Heippa! Color B4-noviisi kaipailisi hieman apuja...osaisiko joku neuvoa kannattaako lähteä edes yrittämään?

Lähtötilanteeni siis on seuraava: Joulun aikaan tehty kaksi normivärinpoistoa tukkaan (joka oli siis hyvin tummanruskea). Tämän jälkeen tukassa ollut lähinnä kuparin sävyä, kestovärillä laitettu ja Biozellin colormaskilla ylläpidetty. Kuontalo on tällä hetkellä melko lailla kuvan väriä vastaava:

http://hairstylesmedia.com/wp-content/uploads/2012/06/natural-looking-red-hair.jpg

Kannattaako näillä lähtökohdilla kokeilla itse tuota Color B4:tä....tää hiuksisto on hyvin kärsinyttä edellisten käsittelyjen jäljiltä ja siksi mietin uskallanko, kova hinku oisi kyllä vaaleampaan tukkaan.... ;D

Poissa Kristiina

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1254
Vs: Colour B4
« Vastaus #310 : 20.05.15 - klo:11:58 »
^Kokeile vaan, ei siinä mitään erikoista tukalle voi sattua. Kunhan muistaa sen, että ei värjää hapeteväreillä 3 viikkoon (ettei väri tummu takaisin.) Onhan tämä paljon hellävaraisempi, kuin värinpoisto ja vaalennuspesu. Minulla ei ainakaan hiukset kärsineet yhtään.

Maisie

 • Vieras
Vs: Colour B4
« Vastaus #311 : 20.05.15 - klo:14:19 »
^Kokeile vaan, ei siinä mitään erikoista tukalle voi sattua. Kunhan muistaa sen, että ei värjää hapeteväreillä 3 viikkoon (ettei väri tummu takaisin.) Onhan tämä paljon hellävaraisempi, kuin värinpoisto ja vaalennuspesu. Minulla ei ainakaan hiukset kärsineet yhtään.

Kiitos sinulle! Laitetaanpa putelit tilaukseen  :)

Poissa Sinimusta

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1653
Vs: Colour B4
« Vastaus #312 : 22.08.15 - klo:08:08 »
Onko kukaan käyttänyt Pro:voken vastaavaa tuotetta? Olisi edullisempi  ;D

Poissa kaarina

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 998
Vs: Colour B4
« Vastaus #313 : 22.08.15 - klo:08:23 »
Onko kukaan käyttänyt Pro:voken vastaavaa tuotetta? Olisi edullisempi  ;D

Minä olen! Olen siitä tänne joskus muutama vuosi sitten kirjoitellutkin. Muistaakseni se oli tehokkaampi kuin B4, eli suosittelen.  :ts

Mini-Me

 • Vieras
Vs: Colour B4
« Vastaus #314 : 03.03.16 - klo:08:11 »
Tilasin kaksi pakettia colour b4:ta Englannista sen jälkeen kun olin juossut kaikki Helsingin ja parin muun kaupungin kaupat läpi. Sitä ei ilmeisesti enää myydä Suomessa. Ensi viikolla kokeilen toimiiko aine. Ilmeisesti toisilla toimii hyvin ja toisilla huonosti. Valmistaja on lisännyt vaikutusajan 20minuutista 60minuuttiin ja tuon tunnin ajattelin pitää päässä. Ohjeissa sanotaan että vaikutus on parempi lämpimässä joten ajattelin istua kylppärissä jossa on lattialämmitys koko ajan.