Kirjoittaja Aihe: Hennan ja muiden kasvivärien ostaminen (ostopaikkatiedustelut)  (Luettu 47824 kertaa)

Poissa Mena

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 3604
Tuoksukaupan tsekkasin mutta ovat tosiaan lomalla. Tuoksukaupasta tilaan aina Karishmat.
Iherbissä näytti olevan Rainbowlla pelkkää cassiaakin. Onkohan se yhtä hankalasti huuhtoutuvaa kuin saman merkin henna? Kokeilin joskus ja oli kuin rantahiekkaa olisi yrittänyt laittaa päähän, ei meinannut tarttua hiuksiin ja huuhtominen kesti ikuisuuden.

Poissa Chronos

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 935
 • Focus sounds like hocuspocus
Hennaserai on virolainen nettikauppa. Siellä on myynnissä BAQ laatuista hennaa mm. Jamilaa 100g/5,10, Rajasthanilaista sekä Sojat hennaa. Rajasthanilaisesta löytyy myös hiuslaatuista eli karkeampaa. Postikulut 14,90. Mun mielestä ihan kohtuuhintaista jos tilaa enemmän kerralla. Kun monesti paketti BAQ Jamilaa 100g saattaa maksaa 14 euroa. Sivuston saa klikattua myös suomeksi ☺
1a M ii, vyötäröpituus. Hennavärjäilyä vuodesta 2003. Musiikilla toimiva ihminen <3

Poissa irtohius

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 68
En oo tilannut nyt viimeksi kuin Hennaseraista - jota Chronos suositteli. Suosittelen itsekin! Aivan alussa, kun vasta ekoja kertoja tein värjäyksiä kasviväreillä käytin Hennaboy.co.uk:n indigoa, samoin sieltä ostin Sojat-hennaa. Tää Sojat on mun mielituote vailla vertaa. Mikä on kun joku brändi kiehtoo enemmän kuin muut? Tiukkaan pakattua, runsaasti väriä antavaa, helppoa ja palkitsevaa - juuri silloin kun maailma on paha paikka asua. Lohtuhennailua sanoisin.

Sit sellainen online-mesta kuin hinterauer.info on saksalainen tai oliko vallan itävaltalainen puoti, josta aina tilaan pakolliset argan- ja jojobaöljyt bulkkitavarana. Täältä ostin kokeeksi kuorman päällimmäiseksi erän hennaa - luomua ja iranilaista. Karkeampaa kuin Sojat, mutta erinomaisesti värjäävää. Mielestäni oranssimpaa kuin kaikki muut lukemattomat hennamerkit. Edullista kaiken kukkuraksi. Postikulut tosin verottavat intoa em. kaupassa.

Justingredients.com on brittiläinen aika uusi toimija etupäässä mauste- ja yrttipuolella. Maahantuo briteissä isoja eriä joten myyvät halvemmalla kuluttajille. Olen maininnut tietyistä kasvijauheista hiustenvärjäystarkoituksiin, näitä siis: kurkuma (voimakas kultamessinki väri), raparperinjuurijauhe (tipunkeltainen / puhdas, voimakas keltainen väri), cassia auriculata (erinomaista ja hienon hienoksi jauhettua - sidosaineena verratonta) ja sit sieltä saa saksanpähkinän kuoria kokonaisina (juglone-molekyylin sisältävää ruskeaa väriä. ja perushennaa ja indigoakin. Kaksi viimeksi mainittua on luokattoman huonoja hiusten värjäämiseen. Värjäystehot asteikolla 1 - 10  n. kaksi tai kolme. Eivät siis suositeltavia.

Ja vielä: hennacat on jostain syystä mennyt alasluisua mitä tulee hyvään bisneksen pitoon. Liian kalliit tuotteet ja kaiken lisäksi VANHAA tavaraa. En ostaisi vuoden 2015 satoa unissanikaan. Mun käsitys tuoreesta tavarasta on ehkä liian tiukka.. me choosy, no??

edit. Hennacat myy vihdoin vuoden 2017 satoa joka on tämän vuoden puolella käsitelty.
En vaan ymmärrä, miten eri kaupalliset instanssit myyvätkään niin erilaisin hinnoitteluin tuttuja hennamerkkejä. Profitit tietty on kuorittava jostakin, mut ilmaa selvästi välissä on.
« Viimeksi muokattu: 10.02.18 - klo:16:34 kirjoittanut irtohius »
hiukset luonnostaan 2c - 4a M/C III,

Aunt Jackie's, Dark & Lovely, Queen Helene, African Pride

Poissa korkkiruuvi

 • Pahatukkapäiväläinen
 • **
 • Viestejä: 177
Olen nykyään tykästynyt cassiaan enkä ilmeisesti ole ainoa, olin eilen tilaamassa lisää mutta onkin tilapäisesti loppunut niin Pienestä tuoksukaupasta kuin Iherbistä (jälkimmäisessä tosin toimitusaika arvelutti muutenkin). Mitään tyyriitä Khadeja tai Cultivatorseja en raaskinut ostaa, niin tulin tänne sitten kyselemään vaihtoehtoja, muttei tarvinnut edes kysellä. :)

Tein eilen tilauksen Hennaseraihin, tänään tuli koodi. Postit oli 100-200 g 4,jotain e, 300-400 g 6,4 e ja 500 g oli 10,jotain. 100 g sennaa eli cassiaa maksoi 5 euroa ja siitä sitten aina vähän edullisempi kilohinta mitä isompi erä, kilo 43 euroa. Ainakin Pienen tuoksukaupan mukaan cassia auriculata/obovata ovat ihan vastaavia, tuolta Hennaseraista tulee jälkimmäistä. Toivottavasti pian ja laadukasta!