Kirjoittaja Aihe: Kylmäkeratiinipidennykset  (Luettu 23516 kertaa)

Marika_

  • Vieras
Vs: Kylmäkeratiinipidennykset
« Vastaus #15 : 15.05.13 - klo:20:59 »
Minä olen palannut taas sinetteihin tuon yhden kokeilukerran jälkeen. En saanut hakemaani paksuutta tukalle kylmäkeratiinista. Muuten kyllä oli erittäin hyvä kokemus. Ehkä taas joskus kokeilen!

Poissa Aridith

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 2773
Vs: Kylmäkeratiinipidennykset
« Vastaus #16 : 16.05.13 - klo:01:20 »
Kauanko noissa on huoltoväli?
Luonnonvaalea pellavapää - Viimeinen värjäys 01/14 - Täysluomutukka 01/16 -> - Mid back ja waist mitan välillä - Allerginen ja herkkä iho, pintakuivuutta ja herkkä näppyyntymään.

Outolintu blogi

Poissa kaarina

  • HAIRahtanut
  • ****
  • Viestejä: 998
Vs: Kylmäkeratiinipidennykset
« Vastaus #17 : 07.07.14 - klo:08:28 »
Tehdäänkö tällä menetelmällä edelleen vain hyvin harvoissa paikoissa? Oliskos kellään mitään tuoreempia kokemuksia jakaa? Etsin luonnollista / maltillista lopputulosta ja mahdollisimman hellävaraista tekniikkaa... Huoltovälinkin olisi hyvä olla useampi kuukausi. Kylmäkeratiinipidennys kuulostaa sopivalta, eikö? Omat hiukseni ovat hennohkot mutta pituutta löytyy melkein kainaloihin asti. Onko tämä nyt se pidennys, jonka kiinnityskohtia voi murtaa pienemmiksi osiksi laiton jälkeenkin?
Aiempaa kokemusta pidennyksistä itselläni ei ole juuri ollenkaan.

e. Varatessani aikaa konsultaatioon, kampaaja kertoi, että tätä pidennystä tulee huoltaa 6-8 viikon välein (mainospuheista huolimatta). Hius harjaantuu ajan myötä pois, ja useimmat asiakkaat kuulemma käyvät viimeistään parin kuukauden välein lisäämässä  hiusta, jottei ohene liikaa. Itse hius kyllä on silkkistä ja pehmeää, pidettyä.
« Viimeksi muokattu: 10.07.14 - klo:11:26 kirjoittanut anannas »

Poissa kaarina

  • HAIRahtanut
  • ****
  • Viestejä: 998
Vs: Kylmäkeratiinipidennykset
« Vastaus #18 : 20.08.14 - klo:14:06 »
Mistä saa hankittua kotikäyttöön kylmäkeratiinisinetinpoistoainetta? Sinetti murtuu tosi nätisti sinettipihdeillä ja jatkotukan saa kammattua sitten irti, mutta sinettimurua jää omaan tukkaan kiinni. Lähtisiköhän jämät jolloin kikkakolmosella, jos tuota asianmukaista Vidahairin poistoainetta ei saa kuluttajana mistään? Olen kokeillut jotakin yleispoistoainetta, jolla pitäisi irrota tavalliset sinetit ja teipit, mutta ei se oikein toimi tähän. Ehkä öljy tai hoitoaine saunassa? Mikään kiire tällä ei ole, lähteköön itsekseen ajan kanssa jos ei muuta, mutta jos vinkkejä löytyy niin kokeilen mielelläni!