Kirjoittaja Aihe: Virallinen vaalennustopic  (Luettu 257723 kertaa)

Poissa Morrigan

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 1282
Vs: Virallinen vaalennustopic
« Vastaus #315 : 23.12.19 - klo:14:02 »
Onko vaalennusaineissa yleensä silikonia? Voisin kuvitella että ennemmin ne silikonit tulee shampoosta ja hoitoaineesta jota kampaajat käyttää pesussa, mutta olettaisin että pesua varten on ihan ok pyytää silikonittomat tuotteet tai ottaa omat mukaan. Ymmärtäisin kyllä hyvin jos kampaaja kieltäytyy käyttämästä asiakkaan tuomia vaalennusaineita juurikin tuosta ennan mainitsemasta syystä.

Kiinnostaisi tietää miksi yhden kerran silikonialtistuksen vuoksi tehdä asioista noin monimutkaista? Saahan ne silikonit pestyä pois. Vai aiheuttaako silikonit allergisen reaktion?
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.

Midnight

  • Vieras
Vs: Virallinen vaalennustopic
« Vastaus #316 : 23.12.19 - klo:18:45 »
Onko vaalennusaineissa yleensä silikonia? Voisin kuvitella että ennemmin ne silikonit tulee shampoosta ja hoitoaineesta jota kampaajat käyttää pesussa,

Silikonia ei oo vaalenteessa, mutta parafiiniöljyä on. Eikä sekää kuulosta hyvältä hiuksissa. Ja oikesti harva kampaaja tuntee silikoneja nimeltä ja suostuuko ne käyttää asiakkaan omia aineita tai jotai? En mä välttämättä kerrasta reagoi, mutta suoraväreissä on silikonia ja ne ainaki kutittaa päätä jo parin päivän päästä...  ???

Poissa Morrigan

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 1282
Vs: Virallinen vaalennustopic
« Vastaus #317 : 25.12.19 - klo:12:48 »
Kerro kampaajalle varausvaiheessa että silikonit aiheuttavat ongelmia ja tiedustele onko hänellä silikonittomia tuotteita. Jos ei ole niin ei varmasti ole ongelma jos otat omat shampoot mukaan ja kampaaja käyttää niitä.
BSL 2b F ii kuiva ja pörröinen. Iho kuiva ja herkästi punoittava.