Kirjoittaja Aihe: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat  (Luettu 98409 kertaa)

Poissa Lila

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 5139
Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Vastaus #420 : 28.04.21 - klo:08:29 »
Jos en jostain syystä enää jatka tretinoiinia, palaan TO:n Granactive Retinoid -emulsioon. Tulokset ovat sillä itselleni olleet oikein hyviä. Toki retinoidit eivät ole mikään tuhkimotuote, alkuun iho saattaa mennä hetkeksi kuivemmaksi ja paperimaisemmaksi (itselläni menee jopa GR:llä, jos en aloita varovasti), mutta nimenomaan GR:lla olen saanut aikaan samanlaista ihon paksuuntumista ja "muhevoitumista" kuin tretinoiinilla. Neljän viikon käytön jälkeen voi jo sanoa, näkyykö vaikutuksia. Tuote on myös tosi kiva käyttää, ohut emulsio on helppo levittää ja imeytyy nopeasti. Skvalaani jää itselläni ihon pintaan pyörimään.
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

Poissa Shi Shi

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 1331
Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Vastaus #421 : 28.04.21 - klo:09:59 »
Mullakin on Granactive Retinoid emulsio ja tykkään. Härmää kivasti nahkaa uusiutumaan, ikään kuin tuoreet arvet paranisi nopeammin ja jonkun verran on pintarypyt hälvenneet. Valitsin emulsion, koska mun kasvojen iho on sen verran tulehdusaltis, ettei öljyt (skvalaani mukaanlukien) oikein toimi. Oon käyttänyt ihan silmänalusrypyille asti (en luomille) ongelmitta. Muita retinoliseerumeita tai voiteita en oo tosin kokeillut, ts. en osaa verrata vastaaviin tuotteisiin.

Nyt kun on kokeiltu myös se perus-hyaluronihapposeerumi tältä merkiltä niin osaan verrata Marine Hyaluronicsiin. Hyaluronic+B5 on niin paksua ja tahmeaa, ettei sen päälle onnistu levittämään mitään kevyellä kädellä. Helpoin käyttää joko ainoana seerumina tai kosteusvoiteeseen sekoitettuna. Kosteuttaa tehokkaammin kuin Marine, mutta mulle sopii ainakin tähän vuodenaikaan paremmin satunnaiseen yökäyttöön. Marine Hyaluronics taas on ihan vetistä, virkistää ja jotenkin tuntuu rauhoittavan ensimmäisenä tuotteena heti pesun jälkeen, ja toimii kevyenä lisäkosteuttajana minkä tahansa muun tuotteen alla. Tätä käytän aamuin illoin.
« Viimeksi muokattu: 28.04.21 - klo:18:05 kirjoittanut Shi Shi »
Ara jo estic molt bé, gràcies! :: 2a M-F i :: " When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." -Jimi Hendrix

Poissa NarnianQueen

  • Tukkaguru
  • *****
  • Viestejä: 5169
  • Long Live the True King!
Vs: The Ordinary - ja muut Deciemin tuotelinjat
« Vastaus #422 : 28.04.21 - klo:17:37 »
Ookoo, kiitos vinkeistä... taidan aloittaa sillä emulsiopohjaisella GA:lla, mutta ehkä se ei ole fiksuinta valoisaan vuodenaikaan .. vaikka aurinkosuojaa käytänkin.

Lila, oletko vielä käyttänyt sitä kustomoidun palvelun retinoidia?
"I believe in Christianity just as I believe that the sun has risen; not only because I see it, but because by it I see everything else." -C.S. Lewis

I believe in sunshine, even though I don't always see it. I believe in love, though I don't always feel it.

1b F/M ii Mid-back