Kirjoittaja Aihe: Fenty Beauty  (Luettu 570 kertaa)

Paikalla Lila

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4975
Fenty Beauty
« : 19.12.20 - klo:10:16 »
Aloitetaanko Fentyllekin oma ketju, nyt kun sitä saa helposti Ruotsin Sephorasta :3 [/size].


Minulla on ollut pitkään meikkivoiteista se soft matte. Ostinkin sen ensisijaisesti Klairsin BB:n tummentamiseen, sillä sävy 290 näytti juuri oikealta oliivivivahteineen. Toimiikin tuossa käytössä mahtavasti, pigmenttiä on paljon ja sävy on juuri oikea. Yksinään käytettynä tämä meikkivoide on minulle vähän liikaa. Peittoa on paljon ja lopputulos tosi meikatun näköinen. Kesto kyllä ihan huikea, voin lämpimästi suositella jos hakee hyvää peittoa ja meikki saa näyttää ihan meikiltä. Pinta ei ole kalkkisen matta vaan varsin kauniin luonnollisen himmeä.


Nyt on lyhyen aikaa ollut testissä Hydrating -versio - ja tämä on lähempänä sitä, mitä itse etsin meikkivoiteelta. Peittoa tässäkin riittää medium plussaan ainakin, mutta voide on tosi helppo levittää kostealla meikkisienellä myös hyvin kevyesti. On pinnaltaan vähän hohtavampi, ei kuitenkaan mitenkään erityisen dewy. Nyt myös alkupään sävyihin on tullut oliivipohjaisia, omani taitaa olla 145, joka on itselleni erinomainen talvisävy. Molemmissa voiteissa on tuoksu, onneksi melko mieto. Kesto tälläkin versiolla on todella hyvä! En usko, että voiteen kosteutus on liikaa esim. sekaiholle, kokeilisin jopa rasvaiselle, jos ei kaipaa täyttä mattaisuutta ihoon.


Aivan ihana on sarjan Gloss Bomb -huulikiilto, minulla on siitä alkuperäinen sävy Fenty Glow, joka on todellinen yleissävy kaikkeen käyttöön ja kaikille ihonsävyille. Kiilto on kosteuttava ja miellyttävä käyttää, tämä on etenkin talvikäytössä yksi suursuosikkini arkimeikkiin. Kiillossa on tuoksu, jota pystyn sietämään, ei maistu makealta tms.


Ihan puskista tuli se, että ihastuin Match Stixeihin! Nämä ovat tosiaan kovan vahamaisia ja siksi vähän ehkä konstikkaita käyttää. Mutta olen käyttänyt ihonsävyä jopa pohjana - ja se toimii upeasti! Tekstuuri sulautuu ihoon ihan täydellisesti ja Bamboo on minulle yllättävän hyvä sävy. Kun stikkiä hinkkaa kostean meikkisienen pohjaan ja levittää siitä, saa rakennettua todella upean ja huomaamattoman pohjan, peittoa saa lisää helposti tasan siihen kohtaan, mihin tarvitsee. Puuteria ei tarvita. Kun käytän peitevoiteena, levitän stikkiä ensiksi kämmenselälle ja otan siitä joko sormella tai siveltimellä. Todella mahtavasti toimii myös tummempi sävy bronzerina, aivan ihanan sulautuvan ja luonnollisen sävyn saa rakennettua. Nämä eivät tunnu iholla miltään, eivätkä tuoksu. Higlightereistä en osaa vielä sanoa, minulla on Medium-pakettiin kuuluva Ridic - joka ei toimi talvella highlighterinä minun ihonsävyyni, mutta ei siinä ole punaakaan tarpeeksi poskipunaksi. Tulossa on Purrrrl, jossa on erilainen koostumus kuin perusversioissa - ja Yacht Lyfe, joka näyttää minusta aivan täydelliseltä talviposkipunalta. Palataan näihin, kunhan kokemusta kertyy.


Voidemainen poskipuna on laadultaan erinomainen, todella helppo käyttää (pigmenttiä on maltillisesti) ja kestää hyvin. Voin todellakin suositella voidemaisten poskipunien ystävälle. Pakkaus on pienehkö - mutta eipä ainakaan itselläni ongelma ole se, että tuotteet loppuisivat kesken...


Haluan vielä testata puuterimaisia highlightereitä, ehkä blotting powderin, bronzereita. Jopa Stunna Lip Paintin jotkut sävyt kiinnostelee, vaikka en olekaan mattapunien ystävä.
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

Paikalla Lila

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4975
Vs: Fenty Beauty
« Vastaus #1 : 20.12.20 - klo:10:58 »
Pieni korjaus, tuo Medium Match Stix paketin highlighter on Trippin, ei Ridiic (korjaisin, mutta foorumi ei suostu tällä hetkellä tallentamaan muokkaamaani viestiä). Ja muistin, että tulossa on myös Rum hohtavaksi bronzeriksi ja luomivärikäyttöön - ja Amber, joka näyttää minusta aivan täydelliseltä contour-sävyltä, tykkään todennäköisesti paljon myös arkisessa silmämeikissä.
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.

Paikalla Lila

 • Ylläpitäjä
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 4975
Vs: Fenty Beauty
« Vastaus #2 : 04.01.21 - klo:17:22 »
Jatkan uuteen viestiin, kun on uutta asiaa! Kaikki Match Stixit ovat olleet mieluisia, Amberia suosittelen hyvää vaalean / med ihon contour sävyä etsivälle lämpimästi.


Puuteri on perushyvä, hienojakoinen ja ihoon häviävä, silti mattaava. Nykyisin on kyllä jo todella helppo löytää puutereita, joilla saa kauniin luonnollisen lopputuloksen, ei mitenkään ainutlaatuinen tuote, mutta tekee minkä lupaa.


Ilahduttava on sarjan meikkivoidesivellin. Synteettinen karva on ihan poikkeuksellisen pehmeää, lähes silkkimäistä. Sivellin on silti mukavan jämäkkä. Ja muoto on suorastaan innovatiivinen. Tämä ei ole pyöreäpäinen, kabukityyppinen sivellin - mutta ei toisaalta litteäkään sivellin. Muotoa voisi kuvailla... ...tassumaiseksi! Toimii todella hyvin meikkivoiteen ja voidemaisten tuotteiden kanssa. On myös varsin kaunis sivellin!
2aFii, kaurapuuro. Pituus hartioiden ja BSL:n välissä, oma väri.