Kirjoittaja Aihe: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä  (Luettu 339395 kertaa)

CheCherry

 • Vieras
Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
« Vastaus #345 : 20.12.09 - klo:11:50 »
Oliko helppoa löytää kampaaja, joka laittoi pidennyksen vai jouduitko kiertämään kampaamoita?
Kuulin tutultani, ettei kaikki ryhtyneet laittamaan mutta johtunee ihan kokemuksesta ja ammattitaidosta..  :3
Paljonko muuten tuli maksamaan pidennys?

Oma tukka on kovasti tuuhentunut, mutta onhan tämä vielä vähän tälläinen vauvamainen  :-\ eli haituvainen.

dreamer

 • Vieras
Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
« Vastaus #346 : 20.12.09 - klo:12:15 »
Pidennyksen mulle laitto kaveri, joka on ammatiltaan kampaaja. Pidennyshius teki 170e ja työstä maksoin 100e, vaikka hän ei olis mitään ottanu. Hiusvärien summaa en ole laskenut, enkä jaksa laskeakaan (tilasin siis väärän väriset hiukset, josta juttua toisessa ketjussa). Kaveri myös leikkasi pariin otteeseen tukkaa ja lupasi leikata toistekin tuohon hintaan.  :)

anna1

 • Vieras
Vs: Hiusten pidennys lyhyisiin hiuksiin..?
« Vastaus #347 : 20.12.09 - klo:12:26 »
Tiedän kyllä että odottelu on hermoja rassaavaa, mutta itse kyllä odottelisin että se oma hius kerkiää vielä vähän kasvaa ja ennen kaikkea vahvistua. Tuo haituvainen hius kun ei useinkaan kestä niitä pidennyksiä, vaikkakin niin puhutaan että nykyään ei pidennykset rasita hiusta jne.

Ehdotan siis vielä muutaman kuukauden odotusta, ennen kaikkea omien hiustesi kannalta, toisekseen myös itse varmaan pidät pidennyksiä vähän mielummin siinä pidemmässä ja vahvemmassa tukassa, jossa ei tarvitsisi olla sitten piilottelemassa ja peittelemässä sinettejä kokoajan, eikä miettiä ja varoa että kestääkö oma tukka.. Parhaassa tapauksessahan sitä omaa haiventukkaa voi nimittäin lähteä ihan tupottain sitten sinettien mukana, ja se ei varmaan ainakaan yhtään edistä kasvatusprojektia..

Jos nyt kuitenkin päädyt otattamaan pidennykset heti, niin etsi ainakin sellainen ammattitaitoinen kampaaja, jolla on näyttöä tekemistään pidennyksistä. Moni rahanahne nimittäin voi luvata vaikka kuun taivaalta, mutta jos ei ole oikeasti paljon pidennysten kanssa pelannut (ja etenkin sinettien, jotka nyt tässä tapauksessa olisi ensimmäinen vaihtoehto), voi lopputulema varsinkin tuossa tilanteessa olla surullistakin surullisempi.

Tiukuting

 • Vieras
Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
« Vastaus #348 : 25.12.09 - klo:14:02 »
mitä ihmettä teen: keratiinisinetit olleet nyt kuukauden verran, toisessa keskustelussa kyselin, että miksi ne valuvat. Kävin näitä irronneita sinettejä(n. 10 kpl) laitattamassa takaisin viikko sitten, jolloin kampaajani kertoi hiuslaatuni olevan luonnonkiharuuden takia sellainen, ettei siinä sinetit pysy. Omaa hiusta minulla on paljon, joten kuulemma senkin takia sinetit irtoilevat nopeammin..
joten pystyykö näistä tekemään nyt enää mitään, klipsejä tai jotain, kun järki lähtee..pisin aika jonka sineteistä kaikki on ollu päässä oli laiton jälkeinen viikko..

Poissa Amilo

 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 1659
Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
« Vastaus #349 : 26.12.09 - klo:00:55 »
^öö siis mitenkä kampaaja perusteli että hiuslaatusi on sellainen ettei sinetit pysy? Tuntuu oudolta..Yleensä sinetit ovat parhaiten pysyvä pidennys. Ja luulisi luonnonkiharan hiuksen olevan sen verran karheaa että siinä juuri sinetit pysyisivät. Yleensä lasimainen hius on sellainen, missä lähtee liukumaan. Ja jos omaa tukkaa on paljon , ei senkään pitäisi asiaan vaikuttaa. Sitten otetaan vaan sopivankokoinen osio sitä omaa hiusta.

Tiukuting

 • Vieras
Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
« Vastaus #350 : 26.12.09 - klo:10:51 »
juurikin sillä, että mulla on litteä ja lasimainen luonnonkihara hius..menin yöllä maanisena hetkenä ne irrottamaan. joten ovat nyt pussissa odottamassa parempia aikoja. on jo ihan liikaa uponnu rahaa rakennekynsiin ja pidennyksiin jotka ei sit toimikaan..  :'(

anna1

 • Vieras
Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
« Vastaus #351 : 27.12.09 - klo:09:34 »
^ Siis tuollaisessa tilanteessahan kampaajan on laitettava pidennykset uudestaan samaan hintaan, ja näin nyt on käsittääkseni tapahtunutkin, vai? Sinettien jatkuva tippuilu on sitten siitä huolimatta vaan jatkunut, eikä kampaaja ole antanut mitään muuta apua kun nuo mielenkiintoiset kommentit ???  ::)
Ennen ihan totaaliseen epätoivoon vaipumista, suosittelisin käydä jollain toisella kampaajalla (ihan mielellään vaikka sellaisella joka on "erikoistunut" näihin pidennyshommiin) ja kysyä sieltä mielipide hiuksestasi, sekä harkita ehkä pidennystenkin laitattamista muualla.

Mustakin tuntuu oudolle nuo kampaajan kommentit, luonnonkihara hius on kyllä litteä, ja voi olla lasimainenkin, mutta kyllä ne sinetit saadaan pysymään ihan suorassakin, liukkaassa ja lasimaisessa hiuksessa, että ei pitäis olla kyllä siitä kiinni. Ja se hiusten lukumäärä päässä ei tosiaan vaikuta muuhun kun tulevaan pidennyshiuksen määrään (tarvii tietysti olla enemmän, kun on enemmän hiustakin mihin kiinnitetään, jos siis haluaa ihan pidennys-pidennyksen, eikä tuuhennusta tms.), sekä tosiaan siihen sinettien kokoon.
Voiskohan tässä asia nyt olla kuitenkin vähän niin että kampaajalla ei ole ollut taitoa/aikaa/kiinnostusta ruveta värkkäämään tarpeeksi pieniä sinettejä ja on koitettu mennä sieltä mistä aita on matalin..

Tiukuting

 • Vieras
Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
« Vastaus #352 : 27.12.09 - klo:10:21 »
Kampaaja sanoi, että koska mulla on tukkaa niin julmetusti, niin sitä irtoaakin vähän enemmän oloisesti, koska nuo sinetit kyllä on osittain ainaki ihan "luonnollisesti" irronneet omien hiusten mukana..sinettejä oli kyllä päässä 150, että ei se kymmenen nyt määrällisesti oo paha, mutta jos ei oo kaikki päässä paria päivää kauempaa, niin alkaa se vähän tympiä..  :-\

Poissa Nihnaana

 • Hiushörhö
 • ***
 • Viestejä: 205
Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
« Vastaus #353 : 01.01.10 - klo:22:15 »
Mulla on nyt ollut reilun viikon verran Hairiumin B-long sinetit. Ei mitään pahaa sanottavaa ainakaan vielä! Ei takkuunnu ja värinä on kuitenkin vaaleaa. Mutta ongelmana, kauhea päänahan kutina! En tiedä ärsyttääkö nuo sinetit vai onko nyt vaan kuivuudesta johtuvaa vai sitten shampoosta.

Sun kutina jo lienee helpottanut, mutta mulla on ollut aina kamala kutina sekä sinettipidennyksissä että pikkulettien kanssa, aina pari ekaa viikkoa. Oon aina käyttänyt hydrocortisonliuosta päänahkaan, helpottaa mulla ainakin kutinaa tosi hyvin, suosittelen!

hannah_

 • Vieras
Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
« Vastaus #354 : 04.01.10 - klo:01:11 »
Heips, voisiko joku ystävällisesti kertoa, millaista shampoota ja hoitoainetta pitäis käyttää tuleviin hiussinetteihini? Kertokaa jotain merkkejä ja tuotteita jookos, mieluiten kyllä jotain kaupan merkkejä mutta jotain kampaamotuotteitakin voi suositella jos ei oo hirveen kalliita.  :D  Ja mitäs kaikkea muuta hiuksiin kannattaa lätkiä jotta pysyy hienoina? Mitä hiuksiinjätettävää käytätte? Mitä se sinikoni oikein on mitä pidennyksiin pitää laittaa ja mistä sitä saa?

Niin ja onko kellään kokemuksia hairiumin hiustenpidennyksistä? :) 22 tuumaiset sinetit ois tulossa, 75kpl sävy tumminta ruskeaa, 25kpl vaalean ruskeeta raidoiksi.
« Viimeksi muokattu: 04.01.10 - klo:02:10 kirjoittanut hannah_ »

Poissa d&c

 • HAIRahtanut
 • ****
 • Viestejä: 873
Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
« Vastaus #355 : 04.01.10 - klo:19:55 »
Voiko sinetit teidän mielestä laittaa lyhyempään tukkaan kuin teipit? Tai tiedättekö kuinka lyhyeen tukkaan voi laittaa sinettituuhennuksen? Mä kasvatan nyt polkkatukkaa (vähän yli puolen kaulan alle) ja haluaisin kamalasti sinettituuhennuksen, että hiukset näyttäisivät paksummilta. En vain löydä netistä mitään infoa tai kuvia asiasta.
I wake up, it's a bad dream,

Poissa Mustikka

 • Yleisvalvoja
 • Tukkaguru
 • *****
 • Viestejä: 3679
Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
« Vastaus #356 : 09.01.10 - klo:23:15 »
Voiko sinetit teidän mielestä laittaa lyhyempään tukkaan kuin teipit? Tai tiedättekö kuinka lyhyeen tukkaan voi laittaa sinettituuhennuksen? Mä kasvatan nyt polkkatukkaa (vähän yli puolen kaulan alle) ja haluaisin kamalasti sinettituuhennuksen, että hiukset näyttäisivät paksummilta. En vain löydä netistä mitään infoa tai kuvia asiasta.

Sinetit ovat hyvä vaihtoehto tuuhennosta varten. Näyttävät omasta mielestäni hyvin tehtyinä luonnollisemmilta kuin  teipit (tai letit tai muut vastaavat) ja tuuhennoksiahan tehdään aika paljonkin. Puhutaan, että n. 10 cm olisi olisi minimimitta pidennyksiä varten. Joten jos sulla on polkkatukka, niin sinetit sulautuvat hiuksiisi varmasti oikein hyvin!
Roses are red, Violets are blue. Some poems rhyme But this one doesn’t

Hansu35

 • Vieras
Vs: Sinetit valuvat...?
« Vastaus #357 : 10.01.10 - klo:20:14 »
Mulla myös viimeisen GL-pidennyksen jälkeen sinetit alkoivat liukua miltei välittömästi alaspäin. Joka päivä harjaan jäi 5-10 sinettiä. En ole varma, mistä tämä johtui. Epäilen, että kyse oli kampaajan taidoista; entinen luottokampaajani oli tehnyt mulle lukemattomia pidennyksiä eikä mitään tällaista liukumisongelmaa ilmennyt. Tämän viimeisimmän pidennyksen teki vastavalmistut GL-koulutuksen käynyt nuori tyttö.

Kyse voi olla muustakin. Vuosikausien pidennyskierre voi tapauksessani olla myöskin syy sinettiliukumiseen. Anyway, en enää uskalla ottaa sinettipidennystä, koska se on erinomaisen kallis ja on ikävää, jos pidennys kestää kauniina vain muutaman viikon. Siirryin suosiolla klipsipidennyksiin: ne eivät kuluta hiuksia ja ovat muutenkin helpommin handlattavissa kuin noi GL-pidennykset.

Hansu35

 • Vieras
Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
« Vastaus #358 : 12.01.10 - klo:22:03 »
Pidennyshiukset ovat aina tuoreeltaan silkkiset, hyväkuntoiset ja pehmeät.
Kun ne pesee ensimmäisen kerran, silkkisyys häviää ja pörröisyys astuu kehiin. Tästäpä herääkin kysymys: millä ihmeen aineella esim. huisisti vaalennettu + vanutettu GL-hius on loppukäsitelty siellä "tehtaalla", kun se on niin pehmeää ja takutonta alussa; silloin, kun se sinne päähän tökätään?

Mikä on se salainen aine, jolla aitopidennyshius on saatu kaikkien käsittelyjen jälkeen sileäksi ja pehmoiseksi?
Paka-08

 • Vieras
Vs: Sekalaisia kysymyksiä pidennyksistä
« Vastaus #359 : 13.01.10 - klo:23:13 »
Silikonihan se on millä ne sitten tehtaalla pidennyshiukset kuorruttaa tai sitten joku salainen aine mitä ei julkisuuteen kerrota. GL-pidennyksethän on vaalennettu ja käsitelty eri tavoin kuin normaalisti. Silikoni on kuitenkin yleisin millä ne tehtaat hoitaa pidennyshiukset. Ne hiukset mistä on poistettu suomukerros kokonaan on erityisesti silikonilla kuorrutettu koska kuitukerros on paljaana ja altis vaurioille. Sellaisilla hiuksilla ei tee mitään. GL-hiukset pitäisi kuitenkin olla remy laatua.

Pidennyksiin ykkösjätettävänä mun ehdoton suosikki on Goldwell Kerasilkin Instant Silk Fluid ja saman sarjan Anti-Frizz serum. Mutta tyveen ei niitä kannata laittaa ettei lähde valumaan sinetit tai teipit irtoa. Molemmat noista sisältää runsaasti silikonia ja tekee hiuksista silkinpehmeät. Kestää tukka myös suoristusraudankin paremmin. Kosteuttavat ja happamat tuotteet käyttöön. Ja huuhdeltavana tehohoitoaineena käytän Joicon Intense Hydratoria. Hiukset on loistavassa kunnossa edelleenkin.