Kerastase

Hiusten hoito ja kaikenlaiset hiushärpättimet
marrriik
Hiushörhö
Hiushörhö
Viestit: 234
Liittynyt: 05 Joulu 2006, 13:46

Kerastase

Viesti Kirjoittaja marrriik »

Kerastasekin uudistunut. Onko kukaan kokeillut uusia tuotteita? :)

Ketjun vanhemmat viestit siirretty arkistoon ~ Jessie
Viimeksi muokannut marrriik, 06 Touko 2021, 15:14. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jessie
Yleisvalvoja
Yleisvalvoja
Viestit: 1394
Liittynyt: 23 Tammi 2006, 01:38

Vs: Kerastase

Viesti Kirjoittaja Jessie »

marrriik kirjoitti: Kerastasekin uudistunut. Onko kukaan kokeillut uusia tuotteita? :)
Ostin kampaamolahjakortilla Bain Satin 1-shampoota ja Aura Botanica-sarjan (jota markkinoidaan luonnollisten raaka-aineiden sarjana) Soin Fondamental jäätävän kallista hoitoainetta. Maksoin 200ml purkista siis lähemmäs 40 €.
Hiukseni ovat käsittelemättömät, pituutta leukaan asti, ja on tuo shampoo hintaansa nähden ok. Arvoin pitkään Bain Satin 1:n ja 2:n sekä Bain Magistral-shampoon välillä, joista viimeinen korvasi ilmeisesti Bain Satin 3-shampoon.
Ajattelin Bain Magistralin olevan liian hoitavaa ja lätsäyttävää käsittelemättömälle, lyhyelle tukalle, mutta jälkeenpäin kaduttaa, etten ostanut sitä Bain Satin 1:en sijasta.

Toisella kampaamokäynnillä kampaaja pesi päänahan rauhoittamiseen tarkoitetulla Bain Riche Dermo-Calm-shampoolla, johon tykästyin.
Tätä ei sitten kannata sekoittaa toiseen kuivalle ja ärtyneelle päänahalle tarkoitettuun shamposeen Bain Vital Dermo-Calmiin, jossa on säilöntäiaineina Kerastasen sivujen mukaan sekä MCI:tä, että MIT:tä. Molemmat säilöntäaineet shampoossa nimenomaan ärsyttävät omaa päänahkaa, en ymmärrä miksi noita pitää tunkea päänahan rauhoittamiseen tarkoitettuihin tuotteisiin  ???

Soin Fondamental-hoitoaine on todella paksua, jankkimaista ainetta. Se ei sisällä silikoneja, ja sitä markkinoidaan kiiltoa lisäävänä ja pörröisyyttä vähentävänä, vaikuttavina aineina ovat mm. erilaiset öljyt.
Jos jotain kehuttavaa pitää keksiä, niin tuotteen käyttö tuntuu aika ylelliseltä koostumuksensa vuoksi, mutta mitään ihmeellistä se ei mun tukalleni tee. Kokeilematta on, miten tämä hoitoaine vaikuttaa muihin hoitiksiin sekoitettuna, se on yksi suositeltava tapa käyttää Soin Fondamentalia. Näiden käyttökokemusten perusteella, en maksaisi omilla rahoillani hoitoaineesta täyttä hintaa, ja voi olla etten hankkisi uudestaan, vaikka löytäisin kyseistä hoitista jostain huomattavasti halvemmalla.
Viimeksi muokannut Jessie, 27 Heinä 2020, 19:15. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jessie
Yleisvalvoja
Yleisvalvoja
Viestit: 1394
Liittynyt: 23 Tammi 2006, 01:38

Vs: Kerastase

Viesti Kirjoittaja Jessie »

Uusi viesti tähän perään, kun edellisestä on jo naikaa.
Kokeilin tuota aiemmin kritisoimaani Soin Fondamental-hoitista sekoitettuna XZ:n Niittyvilla-hoitikseen, ja tälleen sekoitettuna siitä saa ihan eri lailla tehoja irti. Jankkimaisuus häviää ja aine on paljon helpompaa levittää hiuksiin, ja moni ilmeisesti käyttääkin sitä sekoitettuna muihin hoitiksiin.
Näin sekoitettuna koostumus tuntuu edelleen vahamaiselta, muttei liian.

Lopputulos on varsin sileä ja pehmeä, ottaen huomioon että pituudet olivat ennen pesua kuivaa ja takkuista hamppua.

Pesin hiukset Bain Satin 1-shampoolla, eikä se itsessään oo tehnyt koskaan ihmeitä tälle tukalle, joten uskaltaisin sanoa onnistuneen pesutuloksen johtuvan siitä, että opin käyttämään Soin Fondamentalia ”oikein”.
Vastaa Viestiin