Sivu 1/1

Kirjautumisohje

Lähetetty: 04 Elo 2021, 18:10
Kirjoittaja Moderaattori
Vanhat viestiketjut ja käyttäjätunnukset ovat edelleen tallessa, mutta foorumialustan vaihtamisen seurauksena foorumille kirjautumiseen on tullut pari muutosta:


1. Vanhat salasanat eivät enää toimi. Klikkaa kirjautumiskohdasta "unohdin salasanani" -kohtaa, ja syötä sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostiisi linkin, jolla voit asettaa itsellesi uuden salasanan. Sähköpostiosoitteen tulee olla sama kuin juurikasvun profiilitiedoissasi oleva sähköpostiosoite. Jos et saa linkkiä, tarkistathan, olisiko se mennyt roskapostikansioon.

2. Kirjautumiseen käytettävä käyttäjätunnus on muuttunut osalla käyttäjistä, riippuen siitä, oletko joskus vaihtanut itsellesi uuden nimimerkin vai käytätkö alkuperäistä käyttäjätunnusta. Foorumille kirjaudutaan sillä nimimerkillä, joka aikaisemmin on näkynyt julkisesti kaikille. Joskus itselleen nimerkin vaihtaneet siis kirjautuvat aikaisemmasta poiketen nimimerkillään, foorumilla alkuperäistä käyttätunnustaan käyttäneet kirjautuvat jatkossakin entisellä käyttäjätunnuksellaan.

3. Jos olet päivittänyt salasanasi sähköpostiisi saapuneen linkin kautta, pitäisi tunnuksesi toimia. Tästä huolimatta voi joskus käydä niin, että kirjautuessasi ohjaudut sivulle, jossa on virheilmoitus 'Informaatio: pyydettyä sivua ei löytynyt'. Klikkaa silloin linkkiä etusivulle, ja kokeile kirjautua uudelleen. Yleensä toinen yritys riittää onnistuneeseen kirjautumiseen.